"Barcelona Kampione e spanjës"
4 posters
Faqja 1 e 1
"Barcelona Kampione e spanjës"
Barcelona kampione e Spanjës Me 1 Humbje, 6 barazime dhe 31 Fitore...
Më shumë Informata Ju Djemt jepni.. :
Urime Barcelonaa.....
Urime Barcelonaa.....
Grejza- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Lule Më Lule
Postime : 1293
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/05/2010
Mosha : 37
Hobi : Vrasëse
Re: "Barcelona Kampione e spanjës"
Klea.Love Motra Mos u merakos Edhe inter eshte fituese,Por do humb me Minhenin.....hahahahahahha
Grejza- I/e Regjistruar
Gjinia :
Hahahahahah edhe une shpresoj te fitoj sepse Futbolli gjerman s'me pelqen :( Po saidoqoft shpresojm te shohim nje loje te Bukure Jo si ajo me Barcelonen Ku Interi su duk fare se ishte ne Fushe :(...
Grejza- I/e Regjistruar
Gjinia :
Barca fiton La Ligan
Me një fitore bindëse prej 4-0 kundër Valladolidit, Barcelona ka përmbyllur një sezon të shkëlqyer në Kampionatin spanjoll duke e fituar kështu trofeun e më të mirit në Spanjë.
Dy golat e parë në ndeshje (21’ dhe 37’) erdhën nga Pedro, edhe pse goli i parë ishte autogol nga Luis Prieto.
Ndërkohë që dy golat tjerë i takuan mbretit të futbollit Lionel Messi (62’ dhe 76’), i cili edhe njëherë dëshmoi që është lojtarit më të mirë në botë.
Me 31 fitore 6 barazime dhe 1 humbje, Barcelona shpallet kampion i La Ligas për të njëzetën herë, me rekord prej 99 pikësh të fituara, tre pikë më shumë se përcjellësi i parë, Real Madrid, që në javën e fundit barazoi kundër Malagas.
Barcelona, Real Madridi dhe Valencia kanë siguruar kualifikimin direkt në Ligën e Kampionëve, ndërsa Sevilla do t’u nënshtrohet fazave kualifikuese.
Ndërkohë me 34 gola të shënuar, Leo Messi shpallet golashënuesi më i mirë në Spanjë dhe në Evropë. /
Me një fitore bindëse prej 4-0 kundër Valladolidit, Barcelona ka përmbyllur një sezon të shkëlqyer në Kampionatin spanjoll duke e fituar kështu trofeun e më të mirit në Spanjë.
Dy golat e parë në ndeshje (21’ dhe 37’) erdhën nga Pedro, edhe pse goli i parë ishte autogol nga Luis Prieto.
Ndërkohë që dy golat tjerë i takuan mbretit të futbollit Lionel Messi (62’ dhe 76’), i cili edhe njëherë dëshmoi që është lojtarit më të mirë në botë.
Me 31 fitore 6 barazime dhe 1 humbje, Barcelona shpallet kampion i La Ligas për të njëzetën herë, me rekord prej 99 pikësh të fituara, tre pikë më shumë se përcjellësi i parë, Real Madrid, që në javën e fundit barazoi kundër Malagas.
Barcelona, Real Madridi dhe Valencia kanë siguruar kualifikimin direkt në Ligën e Kampionëve, ndërsa Sevilla do t’u nënshtrohet fazave kualifikuese.
Ndërkohë me 34 gola të shënuar, Leo Messi shpallet golashënuesi më i mirë në Spanjë dhe në Evropë. /
BinNi Flm per Infot shtese... respekte ...
Grejza- I/e Regjistruar
Gjinia :
Grejza shkruajti:Barcelona kampione e Spanjës Me 1 Humbje, 6 barazime dhe 31 Fitore...
Urime Barcelonaa.....
pse veq djemt edhe ne vajzat dim ehhehe ;)
sa per barcelonen mso te flasim hiq ...une jam tifoze e Real Madridit :36_3_14: PARA SIEMPRE ani sidomos tash qe vjen Jose Mourinho si manaxher
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Similar topics
» Barcelona është kampione e botës!
» Shqiptarja kampione bote në xhudo
» 12 shenjat me "te mira" dhe "te keqia"
» Denimi me vdekje, Shqiptaret e duan, krimi s'ndalet!
» Eliminimi i Barcës mund ta dëmtojë kombëtaren e Spanjës
» Shqiptarja kampione bote në xhudo
» 12 shenjat me "te mira" dhe "te keqia"
» Denimi me vdekje, Shqiptaret e duan, krimi s'ndalet!
» Eliminimi i Barcës mund ta dëmtojë kombëtaren e Spanjës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi