Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan.. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan.. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan..

2 posters

Shko poshtë

Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan.. Empty Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan..

Mesazh nga **Jeta** Tue 1 Jun 2010 - 2:47

Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan.. Sy8i77 Padit kompaninë ajrore pse e zuri gjumi në aeroplan

Amerikania Ginger McGuire (36 vjeçare) mbeti e mbyllur në aeroplan katër orë pas aterrimit në Aeroportin Ndërkombëtar të Phildelphias, pasi askush nga anëtarët e ekuipazhit nuk e zgjoi nga gjumi.
Avokati i saj, Geoffrey Fieger, tha se McGuire ka paditur kompaninë ajrore “United Airlines” për shkak të privimit të padrejtë nga liria e lëvizjes dhe shkaktimin e traumave shpirtërore.

Ajo fjeti gjatë fluturimit nga Washingtoni për në Philadelphia dhe nuk u zgjua kur aeroplani aterroi 27 minuta pas mesnatës.

Pastruesit e zgjuan më vonë, por ajo u detyrua të rri e mbyllur në aeroplan derisa zyrtarët e shërbimit ajror nuk u siguruan se ajo nuk është terroriste.....
**Jeta**
**Jeta**
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime Postime : 8276
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi Hobi : leximi,muzika...

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan.. Empty Re: Padit kompanine ajrore pse e zuri gjumi ne aeroplan..

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 20:16

po se ti ka fajt kompania ty qe qenke kokrra e gjumashes
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time