Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Balena hipën mbi jaht People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Balena hipën mbi jaht People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balena hipën mbi jaht

2 posters

Shko poshtë

Balena hipën mbi jaht Empty Balena hipën mbi jaht

Mesazh nga Alberti Mon 26 Jul 2010 - 7:01

Balena hipën mbi jaht Thumbnail.php?file=21_balena__24_236921558

"Për fat jemi ende gjallë". Kjo ka qenë fjalia e parë që ka thënë 59-vjeçari Ralph Mothes pasi në balenë e gjatë 14 metra hipi furishëm në jahtin e tij, ndërsa po bënte shëtitjen e së dielës.

Balena u ngjit në jaht duke shkatërruar totalisht motorin dhe duke lënë shumë pak hapësirë për 59-vjeçarin dhe partneren e tij që ndodhej në jaht.

"Pamë balenën që notoi për rreth gjysmë ore pranë nesh, kur papritur e pamë që të ngjitej sipër", tha Ralph, transmeton TCH.

Pasi qëndroi paksa mbi barkë, balena zbriti dhe u largua në det të hapur.

E gjithë skena është fotografuar nga një turist që po kalonte në ato çaste andejpari.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Balena hipën mbi jaht Empty Re: Balena hipën mbi jaht

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 18:46

desh paskan qen duke vdekur te mjeret