Titulli apo tematika e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...
2 posters
Faqja 1 e 1
Titulli apo tematika e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...
Pershendetje te gjitheve.
Sikurse mundeni ta kuptoni edhe per nga vete emri i temes qe sapo kam hapur, kjo teme lidhet me shume me anetaret qe shkruajn poezi apo tregime...
Ndaj ne qofte se nuk do te kishte ndonje problem, do te kisha deshire qe te gjithe ju qe thurni vargje poezie apo mbushni faqe te bardha me tregimet dhe prozat tuaja personale, te n'a tregonit:
''Titullin apo tematiken e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...''
Sinqerisht me respekt:
Saimiri...
Sikurse mundeni ta kuptoni edhe per nga vete emri i temes qe sapo kam hapur, kjo teme lidhet me shume me anetaret qe shkruajn poezi apo tregime...
Ndaj ne qofte se nuk do te kishte ndonje problem, do te kisha deshire qe te gjithe ju qe thurni vargje poezie apo mbushni faqe te bardha me tregimet dhe prozat tuaja personale, te n'a tregonit:
''Titullin apo tematiken e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...''
Sinqerisht me respekt:
Saimiri...
Re: Titulli apo tematika e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...
Personalisht, mbreme sapo perfundova nje poezi me tematike shoqerore, qe e titullova:
''Se sa dhe si vuajta, mund t'a shihni ne lotet e mi !!!...''
''Se sa dhe si vuajta, mund t'a shihni ne lotet e mi !!!...''
Re: Titulli apo tematika e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...
Ne keto momente sapo kam nisur te thur nje poezi qe e kam titulluar:
''AMANETI I MERGIMTARIT''
''AMANETI I MERGIMTARIT''
Tema Leviz tek Kategori e Letersis.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Eshte nje poezi kushtuar plot mall, fshatit tim ku jam lindur dhe qe e kam titulluar, ''Kengen e Qyqes, degjoj nga larg''...
Similar topics
» Nga 1 deri ne 10 sa te lumtur jeni momentalisht...
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Fati i shkruar në emrin tuaj: gaboni në zgjedhjen e partnerit, jeni të gatshme për pabesi!
» Sa persona i keni online ne MSN?
» Me kë keni deshir te jeni për momentin....
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Fati i shkruar në emrin tuaj: gaboni në zgjedhjen e partnerit, jeni të gatshme për pabesi!
» Sa persona i keni online ne MSN?
» Me kë keni deshir te jeni për momentin....
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi