Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës

Shko poshtë

Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës  Empty Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës

Mesazh nga Alberti Thu 12 Aug 2010 - 1:02

Kuzhe i kënaqur me lojën e Muzakës dhe Lilës

Trajneri i kombëtares shqiptare, Josip Kuzhe, shprehet i kënaqur me paraqitjen e lojtarëve të rinj të kombëtares, si Gjergji Muzaka dhe Andi Lila, në fitoren e mbrëmshme prej 1-0 ndaj Uzbekistanit.

“Muzaka dhe Lila patën ndeshje të mirë. Mund të përmend edhe Gilman Likën që këtë ndeshje nuk luajti por që për mendimin tim është një lojtar i rëndësishëm për kombëtaren tonë”.

“Por kjo ndeshje na nevojitej më tepër për të pasur informacione mbi gjendjen e lojtarëve dhe për të perfeksionuar mekanizmat e lojës në prag të ndeshjeve eliminatore”, ka thënë Kuzhe pas takimit të mbrëmshëm, siç përcjell Albaniasoccer.

Kroati po ashtu është shprehur i kënaqur me rekordin prej pesë ndeshjeve pa pësuar gola.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: