A dine meshkujt shqiptare te bejne seks ??????
+30
Durrsaku
Golden
jona_shk
Docteur
bobi 10
Arabela
Єямєℓiиdå
Daku
tironse
daniel_X1
Ajo goca
enigma
Tonii
Binni
Poeti Dhimbjes
Prada
Amazone
Maksi
Shaban Cakolli
Gjeto Gjetani
EpiKada
Leo_uk
AlBora
dajti modh
xhoni_bravo
Edi7
Ardii
WebMaster
pexha
kasperi
34 posters
Faqja 3 e 6
Faqja 3 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
A dine meshkujt shqiptare te bejne seks ??????
First topic message reminder :
Perderisa kisha hap nje teme te tille per femrat mendova se do ishte mire te jepmim mendimet tona e rreth meshkujve shqiptare,valle a din meshkujt shqiptare te bejne sex!!apo mendoni se jan me te zote nga femra ne kete aspekt e pse??? :o
Perderisa kisha hap nje teme te tille per femrat mendova se do ishte mire te jepmim mendimet tona e rreth meshkujve shqiptare,valle a din meshkujt shqiptare te bejne sex!!apo mendoni se jan me te zote nga femra ne kete aspekt e pse??? :o
Vizitor- Vizitor
Re: A dine meshkujt shqiptare te bejne seks ??????
Daku sexs nenkuptojme te dish punen e krevatit hyzmetin e femrave ne krevat lali hahaha
Jo trashe trashe trashe jo se sa me gjet brimen dine te gjithe , me konkretisht e kam fjalen ca do e kenaqte nje femer
Ja po them un nje te mete te meshkujve ne pergjithsi , jane egoiste pasi kalojn ne orgazem sduan tja dine per partneret, nuk ka bashkebisedim ca e kenaq ate dhe e kunderta, ska shume ledhatime , kalojm direkt ne akt etj etj :P
Ja po them un nje te mete te meshkujve ne pergjithsi , jane egoiste pasi kalojn ne orgazem sduan tja dine per partneret, nuk ka bashkebisedim ca e kenaq ate dhe e kunderta, ska shume ledhatime , kalojm direkt ne akt etj etj :P
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Hajde teme hajde...vdes une per kete lloj temash.. celebrate005 qesh
Ok qe thoni ju meshkujt nuk dine....nese meshkujt nuk dine kjo dmth qe as ne femrat nuk dime hiç e hiç...por edhe pse asnjera pale nuk dime pak problem eshte se jemi te afte ne gjerat tjera..me të vyshme në jetë...
Pët të huajt nuk po lodhem me fol..se nuk ja vlejnë. 972852
Ok qe thoni ju meshkujt nuk dine....nese meshkujt nuk dine kjo dmth qe as ne femrat nuk dime hiç e hiç...por edhe pse asnjera pale nuk dime pak problem eshte se jemi te afte ne gjerat tjera..me të vyshme në jetë...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Daku shkruajti:Jo trashe trashe trashe jo se sa me gjet brimen dine te gjithe , me konkretisht e kam fjalen ca do e kenaqte nje femer
Ja pra kjo eshte e gjitha te dish tja besh hyzmetin femres Daku kete po thoja edhe une
Ermelinda shkruajti:Hajde teme hajde...vdes une per kete lloj temash.. celebrate005 qesh
Linda ne nje teme je shprehur se preferon seksin pas martese me partnerin , kjo dmth se je e virgjer, apo postimin me lart e ke nga eksperienca personale ?
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Daku shkruajti:Ermelinda shkruajti:Hajde teme hajde...vdes une per kete lloj temash.. celebrate005 qesh
Linda ne nje teme je shprehur se preferon seksin pas martese me partnerin , kjo dmth se je e virgjer, apo postimin me lart e ke nga eksperienca personale ?
Jo nuk e kam nga eksperienca Daku..ama jam e mendimit se shqiptari me shqiptare..me mire.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
eshte nje fjale popullore
shqiptari makinen dhe femren i prish shpejt,per arsye se nuk presin te nxehen pak,por per moment i nisin ne veprim qesh qesh
shqiptari makinen dhe femren i prish shpejt,per arsye se nuk presin te nxehen pak,por per moment i nisin ne veprim qesh qesh
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Daku shkruajti:Jo trashe trashe trashe jo se sa me gjet brimen dine te gjithe , me konkretisht e kam fjalen ca do e kenaqte nje femer
Ja po them un nje te mete te meshkujve ne pergjithsi , jane egoiste pasi kalojn ne orgazem sduan tja dine per partneret, nuk ka bashkebisedim ca e kenaq ate dhe e kunderta, ska shume ledhatime , kalojm direkt ne akt etj etj
Daku ja e qite vet , djemt jane egoista mendojne per kenaqesine e vet , mashkulli shqiptar(besoj se ka edhe nga ata qe qe dine te respektojne nje femer nga ana seksuale them )smeno per femren qe ka ne krah, ajo eshte vetem nje gje qe ai e perdor si kukull boj ket boj ate, femra edhe mashkulli ne aktin seksual duhet te jen vetvetja te mos ken ndrojte e kufi , u lejohet cdo gje , me nje mashkull shqiptar s'eshte e mundur shume kjo gje qe nje femer te sillet lirshem ... e te ndej te njejten kenaqesi qe ndihen mashkulli
per ket gjo cuna duhet te merrni ca ore leksione te noi femer qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
- Postime : 1452
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/03/2011
Mosha : 112
Hobi : kuajt , e udhetimet
Ermelinda shkruajti:Daku shkruajti:Ermelinda shkruajti:Hajde teme hajde...vdes une per kete lloj temash.. celebrate005 qesh
Jo nuk e kam nga eksperienca Daku..ama jam e mendimit se shqiptari me shqiptare..me mire.
Tet jap nje leksion Mos fol me te Degjume
Po te them dhe nje barcalete per ta ilustruar.
Ne Autobus nje cun po rrinte ne kembe para tij ishte nje plake e ulur ne sedilje.Rruga kishte gropa dhe kur bie goma ne nje nga gropat , kti cunit i shpeto nje pordhe dhe kjo plaka para fillo mallko, - injorante na e shpifet , sju vje turp.Ec ec autobuzi bie ne nje grope prape , prape pjerdh ky cuni , e fillo plaka , - kafshe , sju vjen zor e beni do ku do .Ec prape bie ne grope autobuzi prape , prape pjerdh ky cuni, kjo plaka sduro mo dhe i kthehet ktij cunit.
- po si ste vjen zor , gjith ky cun pjerdh pa prish terezine !
- ca ke mi i thote ky cuni ?
- pse pjerdh pra i thote plaka ?
- pe gje ti , e pyt cuni
- jo nuk pash gje , po e degjova , tha plaka.
- kthehu andej i thote cuni mos u merr me thashetheme po ske pare gje.
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Un di te bej ashtu... si ja thon fjalen? ahh po sekth.. qesh qesh
E kam seriozisht, mos qeshni.. me kam thene shpesh qe jam i mire..
celebrate005
celebrate005
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Leo_uk shkruajti:Un di te bej ashtu... si ja thon fjalen? ahh po sekth.. qesh qesh
celebrate005
qesh qesh qesh qesh qesh ja e gjetem kush jep leksione falas
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
tironse shkruajti:Daku shkruajti:Jo trashe trashe trashe jo se sa me gjet brimen dine te gjithe , me konkretisht e kam fjalen ca do e kenaqte nje femer
Ja po them un nje te mete te meshkujve ne pergjithsi , jane egoiste pasi kalojn ne orgazem sduan tja dine per partneret, nuk ka bashkebisedim ca e kenaq ate dhe e kunderta, ska shume ledhatime , kalojm direkt ne akt etj etj
Daku ja e qite vet , djemt jane egoista mendojne per kenaqesine e vet , mashkulli shqiptar(besoj se ka edhe nga ata qe qe dine te respektojne nje femer nga ana seksuale them )smeno per femren qe ka ne krah, ajo eshte vetem nje gje qe ai e perdor si kukull boj ket boj ate, femra edhe mashkulli ne aktin seksual duhet te jen vetvetja te mos ken ndrojte e kufi , u lejohet cdo gje , me nje mashkull shqiptar s'eshte e mundur shume kjo gje qe nje femer te sillet lirshem ... e te ndej te njejten kenaqesi qe ndihen mashkulli
per ket gjo cuna duhet te merrni ca ore leksione te noi femer qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
nuk qita gjo jo qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Por ca gjera ti themi sic jane , se kshu mesojme dhe ne dhe femra , problemi qendron dhe ke ju mendoj qe nuk i thoni atij , sdua ket sdua ket , dua ket dua ket , e zeme qe ne qofte se nuk te pelqen orali ske pse e lepi si akullore me kripe , thuj se kam qef ahahahahahahahaha
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
tironse shkruajti:Leo_uk shkruajti:Un di te bej ashtu... si ja thon fjalen? ahh po sekth.. qesh qesh
celebrate005
qesh qesh qesh qesh qesh ja e gjetem kush jep leksione falas
po sigurisht qe edhe jap, kam eksperience ... 00027003 00027003
Ka ndonjoni ndonje pyetje? celebrate005
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
PO mer kam un nje :P
ma pershkruj orgazmen :P:P
ma pershkruj orgazmen :P:P
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahaha kujdesni ju haha jo po te themi edhe si ulerasim hahahaha ,,Kujdesni pak brenda kufive ju lutem
Edituar për herë të fundit nga K@L@F në Sat 26 Mar 2011 - 3:34, edituar 1 herë gjithsej
Daku shkruajti:tironse shkruajti:Daku shkruajti:Jo trashe trashe trashe jo se sa me gjet brimen dine te gjithe , me konkretisht e kam fjalen ca do e kenaqte nje femer
nuk qita gjo jo qesh qesh qesh qesh qesh qesh
Por ca gjera ti themi sic jane , se kshu mesojme dhe ne dhe femra , problemi qendron dhe ke ju mendoj qe nuk i thoni atij , sdua ket sdua ket , dua ket dua ket , e zeme qe ne qofte se nuk te pelqen orali ske pse e lepi si akullore me kripe , thuj se kam qef ahahahahahahahaha
qesh qesh qesh qesh qesh qesh kjo qe thu ti eshte ne karakterin e cdo personi , po jo te gjithave su pelqe orali ka edhe nga ato qe u duket e omel si mjalt 00027003 00027003 00027003
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
Une thashe pytje Daku, jo pershkrime.. qesh qesh
Edhe doni me mesu edhe s'beni petje.. qesh
Edhe doni me mesu edhe s'beni petje.. qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Daku shkruajti:PO mer kam un nje
ma pershkruj orgazmen :P
nje njenje e papershkruar me fjale se te vjen si vullkan i nxehte e te le pa fryme qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
Kot e ke mos devijo nuk di ti pergjigjesh as ti askush nuk ka fjale per te pershkru orgazmen , as si shkruhet feshkellima.
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ok mer ja nje pytje prape , nga shkaktohet orgazma ?:P:P:P
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Daku shkruajti:ok mer ja nje pytje prape , nga shkaktohet orgazma ?:P:P
persheshi me kos.. qesh
Ndonje pyetje tjeter se kjo eshte e lehte?
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
qesh Amon ore qa doni te dini tani hahaha se e bote lemsh pergjigjuni temes edhe mos dilni nga ajo qe eshte thene
Daku shkruajti:ok mer ja nje pytje prape , nga shkaktohet orgazma ?:P:P
nga eksitimi i tepert i zonave erogjene kur prek piken G vjen ne orgazem qesh qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003
dine dine cunet e shpiqes me bo ashtu sex qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
qesh qesh qesh Me plase duke qesh Tironce amon ori se kete duan keta qe te flasim ne leri te flasin ata njehere haha
tironse shkruajti:Daku shkruajti:ok mer ja nje pytje prape , nga shkaktohet orgazma ?:P:P
nga eksitimi i tepert i zonave erogjene kur prek piken G vjen ne orgazem qesh qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003
dine dine cunet e shpiqes me bo ashtu sex qesh qesh qesh
ti se paske iden hic, kot mburesh ben si eksperte.. qesh qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ti tironse je shejton ti rrezik e ke pike GJ
pergjigje 25 % jo e sakte komplet
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Daku shkruajti:ti tironse je shejton ti rrezik e ke pike GJ
une po piken GJ kom
o Leo sjom eksperte lal se njeriu spushon asnjehere te mesuari
jo kthem ne mendimin tim te pare sdine me bo , italianet ja morrin ne kthese qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
tironse shkruajti:Daku shkruajti:ti tironse je shejton ti rrezik e ke pike GJ
une po piken GJ kom
jo kthem ne mendimin tim te pare sdine me bo , italianet ja morrin ne kthese qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
kush mi ata pepinot? ata qajne kur bejne seks me keqe se femrat.. pervers te keqinj jane.. qesh qesh
Une nuk mesoj me, i kam lene mesimet per vetem time, vetem mesoj ate qe me bie ne dore.. 00027003
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
..tironse shkruajti:Daku shkruajti:ti tironse je shejton ti rrezik e ke pike GJ
une po piken GJ kom
na paske felliq eri .. 111111 111111 111111 ..
per pune mbase sjemi po per qef te lujm fene ouhoo ouhoo ouhoo ouhoo nuk i harxhon shapkat kurre e din ti pse qesh qesh qesh qesh qesh
Vizitor- Vizitor
[quote="Tironci"]
per pune mbase sjemi po per qef te lujm fene ouhoo ouhoo ouhoo ouhoo nuk i harxhon shapkat kurre e din ti pse qesh qesh qesh qesh qesh [/quote
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh ik se ndrrova menje dine dine
..tironse shkruajti:Daku shkruajti:ti tironse je shejton ti rrezik e ke pike GJ
une po piken GJ kom
per pune mbase sjemi po per qef te lujm fene ouhoo ouhoo ouhoo ouhoo nuk i harxhon shapkat kurre e din ti pse qesh qesh qesh qesh qesh [/quote
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh ik se ndrrova menje dine dine
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
qesh qesh qesh pse kush na ka shtu ne ..boten plot e kemi mush ene prap 3,5 milion eshte nr popullsise 724516
Vizitor- Vizitor
si dine si nuk dine per veten e tyre e kane
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Tironci shkruajti: qesh qesh qesh pse kush na ka shtu ne ..boten plot e kemi mush ene prap 3,5 milion eshte nr popullsise 724516
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qe ne kohen e enverit 3 miljon kane ngel sjane shumu ne shqipri por vetem jashte qesh qesh qesh qesh qesh dine dine se i majne per hamshora te mdhej disa qesh qesh qesh qesh qesh
Edituar për herë të fundit nga tironse në Sat 26 Mar 2011 - 5:48, edituar 1 herë gjithsej
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
vallai skemi pas ankesa drejt me thone qesh qesh celebrate005
Vizitor- Vizitor
kush nuk dine le te pyesin seksologen-tironcen se tek eshte eksperte e te mesuarit,andaj djema kerkoni nje kurs mesimi qesh qesh
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
ja ashtu me zor icik se skemi experienca .... qesh qesh
si gjithnje jam i mendimit se nuk duhen te futen te gjith me nje thes
secili ka individualitetin e tij. lidhur me kte ceshje kaq delikate do te thosha se formula ime eshte kjo :
provo, verteto, argumento
724516
secili ka individualitetin e tij. lidhur me kte ceshje kaq delikate do te thosha se formula ime eshte kjo :
724516
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Tonii shkruajti:si gjithnje jam i mendimit se nuk duhen te futen te gjith me nje thes
secili ka individualitetin e tij. lidhur me kte ceshje kaq delikate do te thosha se formula aime eshte kjo :
724516
724516
Faqja 3 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» A dine femrat shqiptare te bejne seks ??????
» Pse mashkujt flejne pasi bejne seks
» Pse meshkujt flejnë pasi bëjnë seks ?
» 5 gabime që meshkujt i bëjnë në shtrat
» Gabimet e shpeshta që bëjnë meshkujt në shtrat
» Pse mashkujt flejne pasi bejne seks
» Pse meshkujt flejnë pasi bëjnë seks ?
» 5 gabime që meshkujt i bëjnë në shtrat
» Gabimet e shpeshta që bëjnë meshkujt në shtrat
Faqja 3 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi