Historia e Klea Love Forumit
+14
CuN@BosS/
Aяtємιѕα
T_o_n_i
Shkembi
Anakonda
Aristogata
Tonii
Eliz
WebMaster
Sergio
Prada
Emona
pexha
Alberti
18 posters
Faqja 1 e 1
Historia e Klea Love Forumit
Te gjithe antaret te shkruajn nje histori per forumin Klea Love, ashtu si e mendojne vet..
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Historia e Klea Love Forumit
ne fillim jam regjistru po nuk mujsha me u indetifiku
dhe nuk provova ma me vone me erdhi ne imboks ne ftese se kishte pase defek
dhe shpejt hyra ne forum me plqeu pa mase se gjeta shume shoke ktu te cilet i respektoj shum she anasjelltash tani nuk muje mose me ardhe qdo dite me duket qe po me mungon diqka dhe jame i lumture qe kame kete shoqeri ktu
dhe nuk provova ma me vone me erdhi ne imboks ne ftese se kishte pase defek
dhe shpejt hyra ne forum me plqeu pa mase se gjeta shume shoke ktu te cilet i respektoj shum she anasjelltash tani nuk muje mose me ardhe qdo dite me duket qe po me mungon diqka dhe jame i lumture qe kame kete shoqeri ktu
pexha- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Dardan
Postime : 5786
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/01/2010
Hobi : dizajner
Cka po doni me ju shkru breeeeeee?
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
ne fillim kam qen dikun tjeter edhe atje me ësht ber nje ftes nga nje mikesh e imja edhe ne fillim hyra per pak koh te shef se qka esht puna kah kjo webfaqe edhe ketu si fillestar takova klean edhe disa tetjer qe nuk ishin edhe shum antar edhe dita dites u mesova me ket forum e me kta antar edhe tani me pelqen edhe ky forum me shum antar-e shum te nderuar dot jet mese gjati ne mendjen time
por nje ekae edhe stafi ne krye me klean se vertet jan te mir edhe mik pritesa
por nje ekae edhe stafi ne krye me klean se vertet jan te mir edhe mik pritesa
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
ne fillim me Ftoi nje shok i imi permes msn dhe kur jamm regjistruar me ka pelqyer shum dhe sjellja e miqesiss se forumit klealove dhe me pelqen edne FOrumi tani
Sergio- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Zvicer
Postime : 2554
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/08/2010
Mosha : 34
Hobi : Hip Hop
skam ndonje histori te vecante une,pak a shume te ngjashme me keto qe keni then ju me siper esht dhe e imja...
Vizitor- Vizitor
Te nderuar miq kam shum per te folur per forumin tone ..Sinqerisht ne fillim kur e krijova kete face web isha 0 sepse nuk dija te meresha me te sepse per mua ishte hera e pare qe krijoja nje gje te tille ...Nje dite u njoha me mikun e nderuar Nakin edhe i kerkova ndihme po ashtu njoha nje shokun tim me emrin Cun@Boss/ edhe ai me ndihmoj shume ..Dua te them se nuk e prisja qe un do ja dilja mban me forumin se eshte veshtir te mbushet me anetare ..Po diku tjeter kisha njohur shum shoke e shoqe ne virtualitet edhe tek nje forum tjeter ku me ndoqen, pasi un ika nga andej ..edhe keta u rregjistruan ketu edhe sot jan ne kete forum ..e ka shum e shum per te treguar prandaj po e mbyll me kaq duke falenduar keta dy shoket e mi te nderuar se me te vertet me kan ndihmuar jasht mase qe duhet te kesh durim edhe ata me mua e kan pasur edhe e kan akoma kete durim ,,,,Por dua te falenderoj te gjith juve qe merni pjese sepse i jepni gjalleri forumit ne te gjitha
Klea@Love shkruajti:Te nderuar miq kam shum per te folur per forumin tone ..Sinqerisht ne fillim kur e krijova kete face web isha 0 sepse nuk dija te meresha me te sepse per mua ishte hera e pare qe krijoja nje gje te tille ...Nje dite u njoha me mikun e nderuar Nakin edhe i kerkova ndihme po ashtu njoha nje shokun tim me emrin Elios edhe ai me ndihmoj shume ..Dua te them se nuk e prisja qe un do ja dilja mban me forumin se eshte veshtir te mbushet me anetare ..Po diku tjeter kisha njohur shum shoke e shoqe ne virtualitet edhe tek nje forum tjeter ku me ndoqen, pasi un ika nga andej ..edhe keta u rregjistruan ketu edhe sot jan ne kete forum ..e ka shum e shum per te treguar prandaj po e mbyll me kaq duke falenduar keta dy shoket e mi te nderuar se me te vertet me kan ndihmuar jasht mase qe duhet te kesh durim edhe ata me mua e kan pasur edhe e kan akoma kete durim ,,,,Por dua te falenderoj te gjith juve qe merni pjese sepse i jepni gjalleri forumit ne te gjitha
Urime Klea :)
Eliz- I/e Regjistruar
- Postime : 388
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/02/2011
nuk jam nisur me synim per te gjetur ndonje forum dhe te regjistohem jo thjesht rastesisht po kerkoja per disa poezi ne google
dhe me dalin disa poezi qe i kishin postuar antaret
fillova te lexoja, madje mbaj mend ate dite pasi po lexoja ato poezit nuk e mora mundimin fare te regjistreohesha pasi nuk me pelqenin forumet madje as emrin e forumit nuk e mbajta mend
por cuditrisht nje dit tjeterp rap ne kerkim te poezive me del perseri forumi e u regjistrova dhe ja me duket se jam ende qesh
dhe me dalin disa poezi qe i kishin postuar antaret
fillova te lexoja, madje mbaj mend ate dite pasi po lexoja ato poezit nuk e mora mundimin fare te regjistreohesha pasi nuk me pelqenin forumet madje as emrin e forumit nuk e mbajta mend
por cuditrisht nje dit tjeterp rap ne kerkim te poezive me del perseri forumi e u regjistrova dhe ja me duket se jam ende qesh
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Ehhh kur kam hyr per here te pare ketu para dy vjetesh e kujtoj si tani, ja nxiva pak jeten Kleas deri sa me mesoj si te perdorja forumin se fillim hesapi.Ishte hera e par qe un hyja ne website te tilla pasi nuk i kushtoja shum rendesi ,dhe vertet , ketu kam njohur miq te mrekullueshem te cilet nuk do ti harroj kurre sigurisht me ne krye Klean e cila eshte si nje moter per mua tytepuuth tytepuuth tytepuuth Kiss Kiss Kiss Kiss
Ehh,C'te them ,Skma histori qesh
Emona- WebMaster
Gjinia :
Duke kontrolluar rastesisht u rregjistrova sa per emer,pastaj me pelqeu dhe dua te shkruaj sa me shume mesazhe.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Hala s'jom plak me tregu histor ktuu :541221:
Emona- WebMaster
Gjinia :
historite e mia si tregoj ketu....
sidomos ato teper personale...
sidomos ato teper personale...
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
Se keni kuptuar Temen ...Tema flet Qe te tregoni si erdhet ne kete forum edhe pse ndaluat cfar ju pelqej .e tjer e tjer
po kjo shefja u dashurua me mua e me propozoi per martes ...por me propozo ketu ke forumi i saj ...e me tha hec ne kete adres se ka nje shenim te bukur per ty...
un si cun me seder qe ate dite qe lexova propozimin ....nuk me behej ta refuzoja dashurin e shefes e ja ku jam edhe sot ...
un si cun me seder qe ate dite qe lexova propozimin ....nuk me behej ta refuzoja dashurin e shefes e ja ku jam edhe sot ...
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
T_o_n_i shkruajti:po kjo shefja u dashurua me mua e me propozoi per martes ...por me propozo ketu ke forumi i saj ...e me tha hec ne kete adres se ka nje shenim te bukur per ty...
Hahaha eshte i embel propozimi im ore e shikon mbete ketu ti hahaha
apo sishim te rinj ne ate kohe ...kishim ashtu shume
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Une akoma se kam nis historin jo me te tregoj dhe as per forumin Kela forum skam ca tregoj pasi se njoh mir si forum
Vizitor- Vizitor
Kjo teme me ngjason me shume me temen tjeter qe kam shkruar dite me pare e se gjej dot "Cili ishte mendimi i pare kur u regjistruat ne kete forum",per mua po te njejtin kuptim kane te dyja...!
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Ehh cte them o shoke eshte ndertuar me pasion te madh dhe une kam qen ne fillimet e ketij forumi deshirat u realizuan sic u donte them se gjithmone do ket anetare e me shume ne kete forum,eshte me vlera te medha do jet gjithmone i klikuar ne vazhdim ..
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
Historia ime ktu :
ku jam fal mikut tim Darius... qe me ftoi, dhe ja di per ndere qe me njohu me ju te gjithe, pasi ktu kam njohur persona shum te mire, te pakten me mua kane qen te tille...
dhe ky forum eshte nder me te miret qe kam klikuar ndonjeher...
mbase do vi ndonje dite, qe do lodhem nga bota virtuale..dhe sdo jem me pjes e forumeve.por bisedat qe kam ber me disa nga ataret te kti forumi, besoj s;do ti harroj lehte....nje kenaqsi per mua biseda me disa perj antareve qe kosideroj ''Miq'' ktu....qe jane te shumte ...Klea ke ber nje pune te mire me kte forum, nder me te miret...dhe antaret e plotesojne ket pune tenden me pranine e tyre,,,rrespekt nga une per te gjithe ju...
ku jam fal mikut tim Darius... qe me ftoi, dhe ja di per ndere qe me njohu me ju te gjithe, pasi ktu kam njohur persona shum te mire, te pakten me mua kane qen te tille...
dhe ky forum eshte nder me te miret qe kam klikuar ndonjeher...
mbase do vi ndonje dite, qe do lodhem nga bota virtuale..dhe sdo jem me pjes e forumeve.por bisedat qe kam ber me disa nga ataret te kti forumi, besoj s;do ti harroj lehte....nje kenaqsi per mua biseda me disa perj antareve qe kosideroj ''Miq'' ktu....qe jane te shumte ...Klea ke ber nje pune te mire me kte forum, nder me te miret...dhe antaret e plotesojne ket pune tenden me pranine e tyre,,,rrespekt nga une per te gjithe ju...
EMI- V.I.P Anëtarë
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
ReNdEx shkruajti:Une akoma se kam nis historin jo me te tregoj dhe as per forumin Kela forum skam ca tregoj pasi se njoh mir si forum
Vizitor- Vizitor
Klea@Love shkruajti:Nese ske gjo per te shkruajtur mos u fut tek tema RENDEXS
Se kuptova kte ?? Thjesht po them qe akoma se kam par aq mir kte forum sac duhet dhe atere skam dhe si te flas ne ajer pa e dit se si esht forumi apo duhet te flasim dicka te mir pozitive per forumin qe patjeter te komentojm ne kte tem ??
Vizitor- Vizitor
Akoma se ke kuptuar temen Historia e Forumit eshte te tregosh rrugen qe te solli ketu apo kush ta sygjeroj forumin do e kesh nje dicka pozitive ti se nuk eshte se te shtyn kot te hysh ne kete forum lale
Klea@Love shkruajti:Akoma se ke kuptuar temen Historia e Forumit eshte te tregosh rrugen qe te solli ketu apo kush ta sygjeroj forumin do e kesh nje dicka pozitive ti se nuk eshte se te shtyn kot te hysh ne kete forum lale
Si pershmbull lale cila mund te jet
Kush me solli mua ktu e mbaj mend pasi u be gati nje vit qe jam regjistruar ktu por qe ma rikujtoj si forum ishte nje shoku im
Vizitor- Vizitor
Kur u regjistrova ne kete forum.. gati nje vit me pare me dukeshin gjera koti.. pa kuptim .. budallalleqe me nje fjale , por me vone e kuptova rendesine e kettij forumi per mua....pervec se nje kalim kohe... argetim..njohuri... arrita te njoh njerez te mire dhe te respektuar....dhe kjo gje me beri shume pershtypje... dhe vazhdova te futem perseri ... gati cdo dite me deshiren dhe kenaqesine per te njohur me shume njerez dhe lidhur me ta nje miqesi te sinqerte dhe pa interes... te them te drejten kam njohur edhe njerez te pa skrupull , njerez qe per tu argetuar vinin edhe familjen e tyre ne loje , kjo eshte edhe gjeja qe une urrej me shume ne bote ... te vesh familjen ne loje.......per cfare ... per deshira perverse...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Kam qene ne nje forum tjeter mjaft te kendshem qe ne 2007 ku ishim nje grup miqsh shume te mire...papritmas me vjen nje ftese nga Belti ku me thote vetem hyr njehere dhe shif...se e ka nje durrsake.
Erdha, u regjistrova...dhe pernjehere nje mikpritje e ngrohte...i pari qe me ka afruar miqesine ka qene miku im Kushtrimi qe e respektoj shume, pastaj Klea vete...dhe kur mori vesh qe isha durrsake ma ktheu viziten dhe andej nga vija.
Diten e pare u treguan shume mikprites te gjithe, Kushtrimi, Klea, Prada, Saimiri, Karamelja Aristogata....vetem nje cik shije te hidhur me la Ana sepse ne vend qe te me uronte mireseardhjen me fshiu temen e prezantimit....a thua se une isha fillestare...nejse prap nuk me ngeli hatri...gisht eshte i shkreti dhe i gabon ndonjehere njerezve...shkon ne butonin e gabuar. Me vone shume nga miqte qe kisha ke lagja e vjeter erdhen ketu...disa spo i permend per arsye sigurie hahahahaha por qe akoma jane ketu....Ermelinden, Valtorin, Emonen, Beltin, Darius, Samuelen etj etj i kam miq qe prej rreth 4 vjetesh...por qe dhe ketu gjeta nje miqesi shume te mire...ngaqe gjeta nje ambjent te ngrohte harroja te shkoja andej nga erdha dhe ngeca ketu...tani jam ketu me ju...ju kam xhan dhe ju respektoj te gjitheve.
Erdha, u regjistrova...dhe pernjehere nje mikpritje e ngrohte...i pari qe me ka afruar miqesine ka qene miku im Kushtrimi qe e respektoj shume, pastaj Klea vete...dhe kur mori vesh qe isha durrsake ma ktheu viziten dhe andej nga vija.
Diten e pare u treguan shume mikprites te gjithe, Kushtrimi, Klea, Prada, Saimiri, Karamelja Aristogata....vetem nje cik shije te hidhur me la Ana sepse ne vend qe te me uronte mireseardhjen me fshiu temen e prezantimit....a thua se une isha fillestare...nejse prap nuk me ngeli hatri...gisht eshte i shkreti dhe i gabon ndonjehere njerezve...shkon ne butonin e gabuar. Me vone shume nga miqte qe kisha ke lagja e vjeter erdhen ketu...disa spo i permend per arsye sigurie hahahahaha por qe akoma jane ketu....Ermelinden, Valtorin, Emonen, Beltin, Darius, Samuelen etj etj i kam miq qe prej rreth 4 vjetesh...por qe dhe ketu gjeta nje miqesi shume te mire...ngaqe gjeta nje ambjent te ngrohte harroja te shkoja andej nga erdha dhe ngeca ketu...tani jam ketu me ju...ju kam xhan dhe ju respektoj te gjitheve.
:smiling020_2:
Si mund te hap nje grup ose te shkruaj nj forum ..Helpp [b]
Arjan Kaloshi- I/e Regjistruar
- Postime : 1
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/11/2012
Mosha : 33
Shum thjeshte arjana sikur shkruajte ne kete teme duhet te maresh pjese ne diskutime nga me te ndryshmet duke klikuar ne nje titull edhe ne fund te del nje kudrat ku aty shkruan simbas temes edhe kliko SEND gjithmon pastaj kur mbaron postimin thjeshte kliko PORTAL edhe te del gjithcka te dalin temat e levizura anash edhe kliko ne temen domthene tek shkrimi edhe jo tek emri .
Similar topics
» Restoranti 'Klea Love'
» Disco Klea@Love
» Designer nga Klea love
» Disko Forum Klea Love
» Lajmerim, per forumistat e humbur...!!!
» Disco Klea@Love
» Designer nga Klea love
» Disko Forum Klea Love
» Lajmerim, per forumistat e humbur...!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi