Pse nena e mbron gjithmone femijen nga babai???
+3
Єямєℓiиdå
Poeti Dhimbjes
Ariel
7 posters
Faqja 1 e 1
Pse nena e mbron gjithmone femijen nga babai???
Pse nena e mbron gjithmone femijet nga babai?
Kur femijet bejne gabime, nenat i mbrojne gjithmone nga babai.
Duke i bere te pafajshem femijet.
Ose duke marre persiper vete fajin e femijeve.
Pse ndodh kjo?
Dhe eshte e drejte? A ndikon per te mire apo per keq tek femijet kjo gje???
Kur femijet bejne gabime, nenat i mbrojne gjithmone nga babai.
Duke i bere te pafajshem femijet.
Ose duke marre persiper vete fajin e femijeve.
Pse ndodh kjo?
Dhe eshte e drejte? A ndikon per te mire apo per keq tek femijet kjo gje???
Vizitor- Vizitor
Re: Pse nena e mbron gjithmone femijen nga babai???
Nuk ndodh tek te gjitha nenat...
Une per vehte nuk e mbroj kurre cunin (se ai ka pas bo gabime) kur i flet burri...perkundrazi flas i cik me shume se ai.
ta dije qe kur ben gabime nuk ka mbeshtetje... e kunderta ndodh dhe me burrin nuk nderhyn kurre kur u flas une.
Kjo na ka krijuar dhe autoritetin ndaj femijeve...
Nderhyrjet vetem i cedukojne femijet...
Une per vehte nuk e mbroj kurre cunin (se ai ka pas bo gabime) kur i flet burri...perkundrazi flas i cik me shume se ai.
ta dije qe kur ben gabime nuk ka mbeshtetje... e kunderta ndodh dhe me burrin nuk nderhyn kurre kur u flas une.
Ariel shkruajti:Nuk ndodh tek te gjitha nenat...
Edhe perse duke qene se vete nuk e kam nje eksperience te tille ne jete, pasi ende nuk jam bere prind, jam plotesisht dakord me kete qe thote Ariel, per arsye se keshtu kane vepruar edhe prinderit qe te dy me mua, asnjehere nuk me mbeshteste nena kur me qortonte babai dhe keshtu anasjelltas.
Ndaj duke qene se e kam perjetuar vete kete gje, kur kam qene femi, mendoj se eshte e gabuar, kur cilido nga prinderit e mbron femijen ne nderkohe qe tjetri e qorton, sepse ai femi ashtu e din, edhe kur te rritet.
Sinqerisht:
Saimiri...
Jemi 4 femije..2 djem 2 vajza...gjithmone edukimin e kemi marre njelloj si nga babi dhe mami...babi normalisht per disa gjera ka fol me vellezerit me shume ashtu sikurse mami me ne vajzat.
Ka patur shume raste gjate jetes sepse tani jemi rritur dhe spara ndodhin...qe babi flet..na qortonte..na mesonte qe dicka qe eshte gabim eshte gabim dhe sben...ashtu sikurse edhe mami ne momentet e saj..mirepo sipas mendimit tim besoj qe nena ska pse te mbroj femijet nga babai...sepse edhe ai sikurse nena te don te miren...cdo keshille..qortim etj etj e kupton dikur qe jane bere per te miren tende...per te edukuar e kuptuar ne menyre qe dhe ti kur te vije dita jote te behesh prind te mos lej femija me goje mbyll.
Ka patur shume raste gjate jetes sepse tani jemi rritur dhe spara ndodhin...qe babi flet..na qortonte..na mesonte qe dicka qe eshte gabim eshte gabim dhe sben...ashtu sikurse edhe mami ne momentet e saj..mirepo sipas mendimit tim besoj qe nena ska pse te mbroj femijet nga babai...sepse edhe ai sikurse nena te don te miren...cdo keshille..qortim etj etj e kupton dikur qe jane bere per te miren tende...per te edukuar e kuptuar ne menyre qe dhe ti kur te vije dita jote te behesh prind te mos lej femija me goje mbyll.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Tema nga arkivi ,Rikhthehet per diskutim.
Kalon ne Kategorin Familja dhe Femijet.
Kalon ne Kategorin Familja dhe Femijet.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Po nena eshte ajo qe vuan per femijet e saj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
:siurdho: :siurdho:e sinqerta shkruajti:Po nena eshte ajo qe vuan per femijet e saj.
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Ja familja perfekte :429293:Ariel shkruajti:Nuk ndodh tek te gjitha nenat...
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Similar topics
» Korçë, nëna mbron babain mostër
» Babai vret femijen ne Somali
» Nëna, shtatzanë me fëmijën e së bijës
» 28-vjeçarja pret fëmijën e parë nga babai i saj
» Babai lidh femijen me zinxhir ne qafe ne nje peme..
» Babai vret femijen ne Somali
» Nëna, shtatzanë me fëmijën e së bijës
» 28-vjeçarja pret fëmijën e parë nga babai i saj
» Babai lidh femijen me zinxhir ne qafe ne nje peme..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi