Përmbyllet fushata në Rahovec
Faqja 1 e 1
Partitë politike në Kosovë përmbyllën të premten fushatën për zgjedhjet e parakohshme për pushtetin lokal në Rahovec, që do të mbahen të dielën, më 21 nëntor.
Ish kryetari i komunës së Rahovecit, Qazim Qeska nga radhët e Partisë Demokratike, pati dhënë dorëheqje nga ky post, për t’u rikthyer më vonë në atë funksion pas 47 ditësh.
Gjykata Kushtetuese e Kosovës pati vendosur se në “rastin Qeska”, kishte pasur shkelje të Kushtetutës.
Në garë për kryetar komune të Rahovecit janë pesë kandidatë të pesë partive: PDK, LDK, AAK, AKR dhe LDD.
Partitë politike në Kosovë përmbyllën të premten fushatën për zgjedhjet e parakohshme për pushtetin lokal në Rahovec, që do të mbahen të dielën, më 21 nëntor.
Ish kryetari i komunës së Rahovecit, Qazim Qeska nga radhët e Partisë Demokratike, pati dhënë dorëheqje nga ky post, për t’u rikthyer më vonë në atë funksion pas 47 ditësh.
Gjykata Kushtetuese e Kosovës pati vendosur se në “rastin Qeska”, kishte pasur shkelje të Kushtetutës.
Në garë për kryetar komune të Rahovecit janë pesë kandidatë të pesë partive: PDK, LDK, AAK, AKR dhe LDD.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Rahovec, PDK e LDK shpallin fitoren
» Michelle Obama ndryshon "look", festat apo fushata e re presidenciale?
» Gjallesë e çuditshme në Rahovec (Video)
» Rahovec, arrestohet një person për kanosje
» Michelle Obama ndryshon "look", festat apo fushata e re presidenciale?
» Gjallesë e çuditshme në Rahovec (Video)
» Rahovec, arrestohet një person për kanosje
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi