Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit

+3
Darius
WebMaster
Ariel
7 posters

Shko poshtë

Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  Empty Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Nov 2010 - 12:18

Sherr në shkollë, qëllohet katër herë me thikë nxënësi i “Eqerem Çabej”
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit.

Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  Policia_tirane_200_169
Nxënësi i shkollës“Eqerem Çabej” Dhimiter Kuzhini është qëlluar sot katër herë me thikë pranë shkollës.
Autori i ngjarjes është një nxënës i klasës paralele, me të cilin gjimnazisti prej disa ditësh ishte në konflikt për shkak të një vajze.
Përleshja e ndodhur sot ka qenë e dhunshme. Janë përdorur thika, tulla, kaçavida e sende te tjera të forta.
Zv.Drejtori i shkollës “Eqerem Çabej” Misret Sahiti tregon se ngjarja e sotme ka qenë e paralajmëruar. Ai thotë se asnjëri nga nxënësit nuk ishte paraqitur sot në mësim në orët e mëngjesit.
Mesa duket ata kanë vendosur ti zënë pritë njëri-tjetrit pranë shkollës.
“Rreth orës 10:30 më informojnë se një nxënës I shkollës suaj është plagosur me 4 thika. Më rezulton se sherri ka qenë për një gocë. Gjendja shëndetësore e Dhimitrit sipas të dhënave që mora nga përfaqësuesit e komisariatit numër 4 rezulton e rënduar”, ka thënë Misret Sahiti, zv/drejtor i shkollës “Eqerem Cabej”.
Policia ka shoqëruar në komisariatin nr.4 autorët e plagosjes, shtetasit Julvin Hida dhe Juxhino Shima. Ata akuzohen se veç nxënësit të shkollës, kanë plagosur edhe një kalimtare të cilës i kanë hedhur spray në fytyrë pas përpjekjes së saj për të ndarë sherrin.
Ditën e djeshme tre të rinj u përleshën mes tyre tek shkolla mesme “Sami Frashëri” pasi patën një konflikt në orën e fiskulturës.

lajmifundit
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  Empty Re: Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Nov 2010 - 12:20

nga vjen ky sherr
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  Empty Re: Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Nov 2010 - 13:23

qe thote kryeqyetet nga Tirana i bie tironci te jete Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit  729582
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Ariel Tue 23 Nov 2010 - 22:30

Tironci shkruajti:nga vjen ky sherr

Femrat more femrat si gjithmone...
Amon se e degjova ke lajmet dhe thash - shyqyr qe e hoqa djalin prej ketej...
u sakatuan e u vrane...
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga WebMaster Tue 23 Nov 2010 - 22:34

I vetmi arsye qe ndodhin keto gjera jan femrat duhet te heshtesh sot per keto lloj motive sepse nuk llogjikojne njerezit me femra eshte dreqi vet
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

Mesazh nga Darius Tue 23 Nov 2010 - 22:36

mhmmmm1 ju femrat e keni fajin ju e beni sherrin nevrikuu nevrikuu
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mesazh nga Ariel Wed 24 Nov 2010 - 3:07

po ju djemte pse beheni kaq budallenj dhe beni sherr per femrat...
ju vrituni e femrat bejne qejf... hajde hajde
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

Mesazh nga Vizitor Wed 24 Nov 2010 - 3:10

une se kuptoj pse jane fajtore femrat kur djemte duan te han koken e tyre vete e te tregojne trimerira duke u matur me te tjere..atehere pse faji i mbetet femres ketu??
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Prada Wed 24 Nov 2010 - 3:16

per mua nje femer qe bjen mashkujt deri en at gjendje permua vetem formen e ka si femer se permua ajo femer esht e pavler
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri

Mesazh nga Poeti Dhimbjes Wed 24 Nov 2010 - 3:32

Duke qene se nuk e di te sigurte rrjedhen e ngjarjes, apo me mire te nisjes se kesaj grindjeje, nuk do te ngrihem e tia hedh fajin njeres apo tjeters pale, por jam i mendimit se te tria palet jane me faj ne kete rast...
Poeti Dhimbjes
Poeti Dhimbjes
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mergim.
Postime Postime : 14346
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/03/2010
Mosha Mosha : 41
Hobi Hobi : Poezia

http://www.saimiri.webs.com

Mesazh nga Vizitor Wed 24 Nov 2010 - 3:34

une pranoj qe ka femra te tilla qe arrijne deri aty sa te fusin dy meshkuj ne sherr...por nga ana tjeter une them se edhe meshkujt nuk jane viktima sic i paraqisni ketu disa...nese ata vete se duan jeten e tyre e u pelqen te mburren per syte e nje femre atehere edhe femren smund ta bej fajtore ne kete mes...
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Poeti Dhimbjes Wed 24 Nov 2010 - 3:35

Anna shkruajti:une pranoj qe ka femra te tilla qe arrijne deri aty sa te fusin dy meshkuj ne sherr...por nga ana tjeter une them se edhe meshkujt nuk jane viktima sic i paraqisni ketu disa...nese ata vete se duan jeten e tyre e u pelqen te mburren per syte e nje femre atehere edhe femren smund ta bej fajtore ne kete mes...

Pajtohem plotesisht me mendimin tend Anna, dhe me duhet te shtoj dhe te bej te qarte,
se ne kete rast viktima eshte thjesht ajo kalimtarja, qe ka tentuar te beje mire dhe ka gjetur keq.
Poeti Dhimbjes
Poeti Dhimbjes
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mergim.
Postime Postime : 14346
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/03/2010
Mosha Mosha : 41
Hobi Hobi : Poezia

http://www.saimiri.webs.com

Mesazh nga eriM Thu 25 Nov 2010 - 4:36

ashtu eshte

eriM
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 7
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/11/2010
Mosha Mosha : 67

Mesazh nga Єямєℓiиdå Thu 25 Nov 2010 - 4:55

Opo jemi e mbetemi trima...
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga WebMaster Thu 25 Nov 2010 - 5:01

Eshte gje e pa frenuar gjithmone kan ndodhur keto debate edhe kan mbaruar ne trsgjedi per nje femer ..Edhe kurr mentaliteti nuk do te ndryshoje tek ne gjithmone do jet edhe do ndodhin keto gjera
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi