Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit
+3
Darius
WebMaster
Ariel
7 posters
Faqja 1 e 1
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit
Sherr në shkollë, qëllohet katër herë me thikë nxënësi i “Eqerem Çabej”
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit.
Nxënësi i shkollës“Eqerem Çabej” Dhimiter Kuzhini është qëlluar sot katër herë me thikë pranë shkollës.
Autori i ngjarjes është një nxënës i klasës paralele, me të cilin gjimnazisti prej disa ditësh ishte në konflikt për shkak të një vajze.
Përleshja e ndodhur sot ka qenë e dhunshme. Janë përdorur thika, tulla, kaçavida e sende te tjera të forta.
Zv.Drejtori i shkollës “Eqerem Çabej” Misret Sahiti tregon se ngjarja e sotme ka qenë e paralajmëruar. Ai thotë se asnjëri nga nxënësit nuk ishte paraqitur sot në mësim në orët e mëngjesit.
Mesa duket ata kanë vendosur ti zënë pritë njëri-tjetrit pranë shkollës.
“Rreth orës 10:30 më informojnë se një nxënës I shkollës suaj është plagosur me 4 thika. Më rezulton se sherri ka qenë për një gocë. Gjendja shëndetësore e Dhimitrit sipas të dhënave që mora nga përfaqësuesit e komisariatit numër 4 rezulton e rënduar”, ka thënë Misret Sahiti, zv/drejtor i shkollës “Eqerem Cabej”.
Policia ka shoqëruar në komisariatin nr.4 autorët e plagosjes, shtetasit Julvin Hida dhe Juxhino Shima. Ata akuzohen se veç nxënësit të shkollës, kanë plagosur edhe një kalimtare të cilës i kanë hedhur spray në fytyrë pas përpjekjes së saj për të ndarë sherrin.
Ditën e djeshme tre të rinj u përleshën mes tyre tek shkolla mesme “Sami Frashëri” pasi patën një konflikt në orën e fiskulturës.
lajmifundit
Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit.
Nxënësi i shkollës“Eqerem Çabej” Dhimiter Kuzhini është qëlluar sot katër herë me thikë pranë shkollës.
Autori i ngjarjes është një nxënës i klasës paralele, me të cilin gjimnazisti prej disa ditësh ishte në konflikt për shkak të një vajze.
Përleshja e ndodhur sot ka qenë e dhunshme. Janë përdorur thika, tulla, kaçavida e sende te tjera të forta.
Zv.Drejtori i shkollës “Eqerem Çabej” Misret Sahiti tregon se ngjarja e sotme ka qenë e paralajmëruar. Ai thotë se asnjëri nga nxënësit nuk ishte paraqitur sot në mësim në orët e mëngjesit.
Mesa duket ata kanë vendosur ti zënë pritë njëri-tjetrit pranë shkollës.
“Rreth orës 10:30 më informojnë se një nxënës I shkollës suaj është plagosur me 4 thika. Më rezulton se sherri ka qenë për një gocë. Gjendja shëndetësore e Dhimitrit sipas të dhënave që mora nga përfaqësuesit e komisariatit numër 4 rezulton e rënduar”, ka thënë Misret Sahiti, zv/drejtor i shkollës “Eqerem Cabej”.
Policia ka shoqëruar në komisariatin nr.4 autorët e plagosjes, shtetasit Julvin Hida dhe Juxhino Shima. Ata akuzohen se veç nxënësit të shkollës, kanë plagosur edhe një kalimtare të cilës i kanë hedhur spray në fytyrë pas përpjekjes së saj për të ndarë sherrin.
Ditën e djeshme tre të rinj u përleshën mes tyre tek shkolla mesme “Sami Frashëri” pasi patën një konflikt në orën e fiskulturës.
lajmifundit
Vizitor- Vizitor
Re: Dhuna rikthehet frikshëm në shkollat e kryeqytetit
qe thote kryeqyetet nga Tirana i bie tironci te jete
Vizitor- Vizitor
Tironci shkruajti:nga vjen ky sherr
Femrat more femrat si gjithmone...
Amon se e degjova ke lajmet dhe thash - shyqyr qe e hoqa djalin prej ketej...
u sakatuan e u vrane...
I vetmi arsye qe ndodhin keto gjera jan femrat duhet te heshtesh sot per keto lloj motive sepse nuk llogjikojne njerezit me femra eshte dreqi vet
mhmmmm1 ju femrat e keni fajin ju e beni sherrin
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
po ju djemte pse beheni kaq budallenj dhe beni sherr per femrat...
ju vrituni e femrat bejne qejf... hajde hajde
ju vrituni e femrat bejne qejf... hajde hajde
une se kuptoj pse jane fajtore femrat kur djemte duan te han koken e tyre vete e te tregojne trimerira duke u matur me te tjere..atehere pse faji i mbetet femres ketu??
Vizitor- Vizitor
per mua nje femer qe bjen mashkujt deri en at gjendje permua vetem formen e ka si femer se permua ajo femer esht e pavler
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Duke qene se nuk e di te sigurte rrjedhen e ngjarjes, apo me mire te nisjes se kesaj grindjeje, nuk do te ngrihem e tia hedh fajin njeres apo tjeters pale, por jam i mendimit se te tria palet jane me faj ne kete rast...
une pranoj qe ka femra te tilla qe arrijne deri aty sa te fusin dy meshkuj ne sherr...por nga ana tjeter une them se edhe meshkujt nuk jane viktima sic i paraqisni ketu disa...nese ata vete se duan jeten e tyre e u pelqen te mburren per syte e nje femre atehere edhe femren smund ta bej fajtore ne kete mes...
Vizitor- Vizitor
Anna shkruajti:une pranoj qe ka femra te tilla qe arrijne deri aty sa te fusin dy meshkuj ne sherr...por nga ana tjeter une them se edhe meshkujt nuk jane viktima sic i paraqisni ketu disa...nese ata vete se duan jeten e tyre e u pelqen te mburren per syte e nje femre atehere edhe femren smund ta bej fajtore ne kete mes...
Pajtohem plotesisht me mendimin tend Anna, dhe me duhet te shtoj dhe te bej te qarte,
se ne kete rast viktima eshte thjesht ajo kalimtarja, qe ka tentuar te beje mire dhe ka gjetur keq.
eriM- I/e Regjistruar
- Postime : 7
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/11/2010
Mosha : 67
Opo jemi e mbetemi trima...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Eshte gje e pa frenuar gjithmone kan ndodhur keto debate edhe kan mbaruar ne trsgjedi per nje femer ..Edhe kurr mentaliteti nuk do te ndryshoje tek ne gjithmone do jet edhe do ndodhin keto gjera
Similar topics
» Babagjyshët e frikshëm
» Dordoleci i frikshëm
» Foto nga moti i frikshem
» Ky është babai më i frikshëm në botë
» Disiplina në shkollat e mesme
» Dordoleci i frikshëm
» Foto nga moti i frikshem
» Ky është babai më i frikshëm në botë
» Disiplina në shkollat e mesme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: