Pema me e cuditeshme ne Bote !!!...
3 posters
Faqja 1 e 1
Në NALGONDA të Indisë gjendet një pemë tepër misterioze, trupi i së cilës është skalitur në mënyrë të mahnitshme dhe njëkohësishtë edhe të pabesueshme me kafshë të ndryshme, si: Gjarpër, Krokodil, Majmun, Merimangë, Flutur etj, etj...
Fakti që e bën këtë pemë si të pabesushme nga shumë njerëz është se: Trupat e kafshëve që gjenden të skalitur aq bukur në trupin dhe degët e kësaj peme, nuk janë gdhendur nga dora e njeriut, por janë të krijuara nga vete Mrekullia e Natyrës!!!
Burimi: ufacts.blogspot.com
Per me shume fakte dhe shpjegime te metejeshme, mundeni te shikoni fototgrafite e kesaj peme te cuditshme ne mesazhet qe do te vijojne me poshte...
Në NALGONDA të Indisë gjendet një pemë tepër misterioze, trupi i së cilës është skalitur në mënyrë të mahnitshme dhe njëkohësishtë edhe të pabesueshme me kafshë të ndryshme, si: Gjarpër, Krokodil, Majmun, Merimangë, Flutur etj, etj...
Fakti që e bën këtë pemë si të pabesushme nga shumë njerëz është se: Trupat e kafshëve që gjenden të skalitur aq bukur në trupin dhe degët e kësaj peme, nuk janë gdhendur nga dora e njeriut, por janë të krijuara nga vete Mrekullia e Natyrës!!!
Per me shume fakte dhe shpjegime te metejeshme, mundeni te shikoni fototgrafite e kesaj peme te cuditshme ne mesazhet qe do te vijojne me poshte...
Re: Pema me e cuditeshme ne Bote !!!...
Keto ishin disa nga fotot e kesaj peme te cuditshme.
Jepni mendimet tuaja ne vazhdim se cfare mendoni rreth kesaj mrekullie ne qofte se do te mund ta quaja une personalishte!!!
po ere sa nuk me duket se eshte e vertete mireseerdheet
Vizitor- Vizitor
Ate mendoj edhe une, sepse pak si e pavertet me duket edhe mua, por keshtu e lexova dikund kete artikull pak kohe me pare ndaj edhe e solla ketu.
Po nejse, edhe nese nuk eshte peme e vertete, perseri e cuditshme eshte menyra se si e kane bere te duket e tille.
Po nejse, edhe nese nuk eshte peme e vertete, perseri e cuditshme eshte menyra se si e kane bere te duket e tille.
ska mundesi te jete e vertet mbase e kane gdhendur kur ka qene e njome dhe ka marre forme me vone mireseerdheet
Vizitor- Vizitor
keto te kallkan daten,me keto pamje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
peme e punuer ahahahah
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Similar topics
» Modele te cuditeshme flokesh
» Fiku, pema e parajsës
» Pema që ka gojë, hundë dhe sy
» Tokio, inaugurohet pema më e shtrenjtë e Krishtlindjeve
» Fiku, pema e parajsës
» Pema që ka gojë, hundë dhe sy
» Tokio, inaugurohet pema më e shtrenjtë e Krishtlindjeve
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi