Tokio, inaugurohet pema më e shtrenjtë e Krishtlindjeve
4 posters
Faqja 1 e 1
Tokio, inaugurohet pema më e shtrenjtë e Krishtlindjeve
[You must be registered and logged in to see this image.]
Në Tokio është prezantuar pema e Krishtlindjeve më e shtrenjta në mbarë botën.Instalimi i saj u krye nga një argjendar, Ginza Tanaka, që e ka vendosur këtë stoli prej 2 milionë dollarësh në dyqanin e tij dhe duhet theksuar se pema është e gjitha prej ari.
Është e gjatë 2 metër e gjysmë, peshon 12 kilogram dhe dekorohet prej 50 orkide, secila me një vlerë prej 1 mijë e 500 dollarë.
Janë gjashtëdhjeta pllaka në formën e zemrave të cilat janë plotësisht të arta dhe janë përdorur si zbukurime të pemës.
Për sa i përket yllit të Krishtlindjeve në majën më të lartë të pemës, ai është krijuar dhe është i barasvlershëm për një shifër prej 65 mijë dollarësh.
Për realizimin e të gjithë kësaj vepre janë dashur 15 artizanë dhe rreth katër muaj e gjysmë punë.
Argjendaria, do të ekspozojë pemën e krishtlindjeve, më të shtrenjtën në mbarë botën deri më 25 dhjetor dhe sipas pronarit të dyqanit që në ditën e parë kanë qenë pothuajse 500 persona që janë bërë kureshtarë për ta parë,transmeton ora.
Në Tokio është prezantuar pema e Krishtlindjeve më e shtrenjta në mbarë botën.Instalimi i saj u krye nga një argjendar, Ginza Tanaka, që e ka vendosur këtë stoli prej 2 milionë dollarësh në dyqanin e tij dhe duhet theksuar se pema është e gjitha prej ari.
Është e gjatë 2 metër e gjysmë, peshon 12 kilogram dhe dekorohet prej 50 orkide, secila me një vlerë prej 1 mijë e 500 dollarë.
Janë gjashtëdhjeta pllaka në formën e zemrave të cilat janë plotësisht të arta dhe janë përdorur si zbukurime të pemës.
Për sa i përket yllit të Krishtlindjeve në majën më të lartë të pemës, ai është krijuar dhe është i barasvlershëm për një shifër prej 65 mijë dollarësh.
Për realizimin e të gjithë kësaj vepre janë dashur 15 artizanë dhe rreth katër muaj e gjysmë punë.
Argjendaria, do të ekspozojë pemën e krishtlindjeve, më të shtrenjtën në mbarë botën deri më 25 dhjetor dhe sipas pronarit të dyqanit që në ditën e parë kanë qenë pothuajse 500 persona që janë bërë kureshtarë për ta parë,transmeton ora.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Tokio, inaugurohet pema më e shtrenjtë e Krishtlindjeve
cfar populli jan kta japonezet shum luftarak pesuan gjith ate fatkeqsi dhe e mposhten ,
te shkretet ne mbytemi me nje pike uji
te shkretet ne mbytemi me nje pike uji
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Ta gezojne,por keto e kane mendjen vetem per te festuar dhe jo per problemet qe i shqetesojne.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Anakonda shkruajti:Ta gezojne,por keto e kane mendjen vetem per te festuar dhe jo per problemet qe i shqetesojne.
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Similar topics
» Pema me e cuditeshme ne Bote !!!...
» Fiku, pema e parajsës
» Pema që ka gojë, hundë dhe sy
» Papa ndez pemën e Krishtlindjeve
» Fushatë për të ndaluar shtatzënitë gjatë Krishtlindjeve !
» Fiku, pema e parajsës
» Pema që ka gojë, hundë dhe sy
» Papa ndez pemën e Krishtlindjeve
» Fushatë për të ndaluar shtatzënitë gjatë Krishtlindjeve !
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi