Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zënkat konstruktive  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zënkat konstruktive  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zënkat konstruktive

2 posters

Shko poshtë

Zënkat konstruktive  Empty Zënkat konstruktive

Mesazh nga Prada Tue 18 Jan 2011 - 3:10

Është provuar që meshkujt janë një reagim kardiovaskular më të madh kur mendojnë se po vihet në dyshim aftësia apo dominimi i tyre, kurse femrat e humbin një pjesë të inteligjencës kur lidhja është në krizë.
Kjo shpjegon se përse meshkujt mund të pranojnë një kritikë të pjesshme, por kurrë një të plotë. Dhe se përse femrat reagojnë sa s'ka më keq kur ai, në mes të një debati, i kthen kurrizin dhe ndez televizorin.

Shkencëtarët pohojnë se janë të aftë që, të kuptojnë qysh në tre minutat e para të një sherri, nëse çifti do të divorcohet apo jo, me një saktësi 94%. Dhe këshillojnë tre truke për një "sherr konstruktiv":

1. Mos e nisni kurrë një diskutim me një sulm të tipit "je dembel", "nuk di të bësh asgjë në shtëpi". Hapi i parë duhet të jetë i butë, pa akuza të përgjithshme.
2. Duhet të hiqni nga fjalori i sherri fjalët "gjithmonë" dhe "kurrë".
3. Duhet të kujtoni gjithmonë modelin matematik 5 me 1: për çdo moment negativ, fraza të pakëndshme akuze, duhet të ketë së paku 5 pohime pozitive. Nëse zbritet më poshtë, atëherë lidhja ka rrezik të fundoset.

Ata që duan të zihen, mund ta bëjnë këtë pa problem: mjaft që kur grinden, të dinë edhe të qeshin, të tallen, të hedhin sin­jale dashurie, të mbajnë lidhjen emocionale. Sa u takon meshkujve, këshillohen të pranojnë ndikimin e partnereve, nëse duan lidhje që zgjasin dhe të qëndrueshme. Duhet të dinë mbi të gjitha të ndajnë pushtetin.
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zënkat konstruktive  Empty Re: Zënkat konstruktive

Mesazh nga Anakonda Sat 10 Nov 2012 - 6:09

epo normal qe duhet me e mbajt mir me ju se jeni edhe me drrasa mangujt jo per gje je farewww je farewww je farewww e po se mbajtem mir me ju keni aq guxim sa vini e dor mbi femrat
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye