Jeni racist ?
+18
Anakonda
ak-47
Free spirit
Kejla_mezemer
Katniss
Albert
Maksi
xhoni_bravo
dajti modh
Yll Qielli
enigma
Leo_uk
Darius
WebMaster
Ariel
Poeti Dhimbjes
Emona
Єямєℓiиdå
22 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Jeni racist ?
First topic message reminder :
Edhe pse koncepti i ''races'' eshte modern, paragjykimet dhe diskriminimet etnike kan qene te perhapura gjate gjithe historise njerzore. Paragjykimi ka te beje me opinionet ose qendrimet e mbajtura nga anetaret e nje grupi ndaj nje tjetri, ndersa diskriminimi ka te beje me sjelljen aktuale ndaj tyre.
Ju jeni treguar ndonjehere racist?(jo vetem ne kuptimin e e ndryshimit ne ngjyre, por edhe ne ndryshimet sociale-kulturore.
P.s Qytet-fshat !
Edhe pse koncepti i ''races'' eshte modern, paragjykimet dhe diskriminimet etnike kan qene te perhapura gjate gjithe historise njerzore. Paragjykimi ka te beje me opinionet ose qendrimet e mbajtura nga anetaret e nje grupi ndaj nje tjetri, ndersa diskriminimi ka te beje me sjelljen aktuale ndaj tyre.
Ju jeni treguar ndonjehere racist?(jo vetem ne kuptimin e e ndryshimit ne ngjyre, por edhe ne ndryshimet sociale-kulturore.
P.s Qytet-fshat !
Vizitor- Vizitor
Re: Jeni racist ?
Edhe pse e mohojme te gjithe ne vetvete jemi nga pak rracista.Nuk do te na pelqente qe partneri/rja jone e ardhshme te ishte me ngjyre.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ja dy difektet e mia..jam pak racist persa i perket ngjyres ..dhe urrej homoseksualet...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
il conte shkruajti:Ja dy difektet e mia..jam pak racist persa i perket ngjyres ..dhe urrej homoseksualet...
Vizitor shkruajti:nuk arrij ti shikoj gjerat ne ate kendveshtrim jam e hapur dhe dashamirese me te gjithe ndaj dhe them se sjam rraciste as jam ndjere si e till ndonjehere...
Ti kendveshtrim????
Hahahahahaha
Gjithmone arrije te beje humor,si ne temen qe eshte hap,edhe diskutimin qe ke shtruar me pas!!
Sinqerisht kur lexoj te tilla permbajtjesh me hipen besimi qe jam me i zgjuar se Ajnshtajn(me keso permbajtjesh te nje rangu te larte intelektuali)Hahahaha!
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Si psh homosexualet e sidomos sidomos...tranvestitet....me vjen te vjell vetem kur i kujtoj...Ariel shkruajti:Jam...po jo per raca...po per kategori njerezish.
Jane shume te shpifur dreqnit...
Anakonda shkruajti:Edhe pse e mohojme te gjithe ne vetvete jemi nga pak rracista.Nuk do te na pelqente qe partneri/rja jone e ardhshme te ishte me ngjyre.
hmm pak e ki te drejt ketu, pajtohem. Por une asgje kunder skom nqoft se dikush tjeter martohet me nje qe seshte i "bardh". Ama une sisha martu, jo nga fakti qe jam raciste pro thjesht se me pelqen te jete shqiptar: (me demek une patriote:P)
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
ne themi s'jemi racista, por kur bie fjala per martes me nje rac tjeter aty themi "jo s'lidhem " dhe dashje pa dashje ne jemi racista perderisa nuk i pranojme ata ne rrethin martesor per arsye te ngjyres apo races gje qe na ben te jemi racista ne kte aspekt.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Miqtë e mi cfarë tipi jeni, a jeni person qe preferoni te falni apo jeni hakmarrës??
» A jeni dinak/e?
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» A jeni ju ne avatar apo jo!?
» A jeni te fiksuar pas....
» A jeni dinak/e?
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» A jeni ju ne avatar apo jo!?
» A jeni te fiksuar pas....
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi