Të flesh me një tigër
Faqja 1 e 1
Të flesh me një tigër
Felicia Frisco, një adoleshente nga Florida, çdo natë shtrihet në krevatin e saj me një… tigër 6-muajsh. Tigri me emrin Will fle me padronen e tij që kur ka lindur dhe Felicia shpreson që të vazhdojë ta bëjë këtë gjë deri kur tigri të bëhet 1 vjeç.
“Është pak a shumë si të rrisësh një qen. Për mua, të rris një tigër është diçka shumë normale”, shprehet Felicia.
Prindërit e Felicia janë stërvitës kafshësh ekzotikë dhe adoleshentja ka qëndruar gjithmonë afër elefantëve, kuajve apo tigrave.
“Nëse nuk ke stërvitjen e duhur nuk mund të mbash një tigër. Nuk mund t’i besosh një kafshe”, shton adoleshentja.
Will nuk është tigri i parë të cilin Felicia ka rritur. Më parë, ajo ka pasur shok të ngushtë babain e Willit, Darubën, të cilin e ka mbajtur deri sa u bë 1 vjeç./tch
“Është pak a shumë si të rrisësh një qen. Për mua, të rris një tigër është diçka shumë normale”, shprehet Felicia.
Prindërit e Felicia janë stërvitës kafshësh ekzotikë dhe adoleshentja ka qëndruar gjithmonë afër elefantëve, kuajve apo tigrave.
“Nëse nuk ke stërvitjen e duhur nuk mund të mbash një tigër. Nuk mund t’i besosh një kafshe”, shton adoleshentja.
Will nuk është tigri i parë të cilin Felicia ka rritur. Më parë, ajo ka pasur shok të ngushtë babain e Willit, Darubën, të cilin e ka mbajtur deri sa u bë 1 vjeç./tch
Vizitor- Vizitor
Re: Të flesh me një tigër
qenkan byrazerz per koke me duket keta te dy
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kinezet kan shfaqur nje mod te re tek qenet duke i lyer si panda dhe si tiger...
» Të flesh në paqë!
» Te flesh çift apo më mirë vetëm...?
» Të flesh e të ëndërrosh. Çfarë ankthi!
» Të flesh në paqë!
» Te flesh çift apo më mirë vetëm...?
» Të flesh e të ëndërrosh. Çfarë ankthi!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi