A mendoni qe feja ndikon ne shoqeri?
+9
enigma
Emona
bobi 10
Amazone
Gjeto Gjetani
Katniss
Dardania
Poeti Dhimbjes
WebMaster
13 posters
Faqja 1 e 1
A mendoni qe feja ndikon ne shoqeri?
Pershendetje, do te desha qe te shprehnit mendimin tuaj mbi rolin e fese ne shoqeri. A eshte feja rregullator dhe nqs po cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete. A eshte shoqeria e sotme e shekullit te 21 antifetare? apo ateiste? pra si mund te zbuten fenomenet negative sociale permes fese?
Re: A mendoni qe feja ndikon ne shoqeri?
Une personalisht, nuk eshte se jam kunder fese, por thjesht jam i mendimit se per mua feja ne shoqeri nuk ndikon aspak, per arsye se kur bej nje bisede me nje mik apo shok, nuk futem shume ne pune apo tema fetare...
Edhe un jam dakort me kete aspak ska te bej feja ne shoqeri un jam tip qe skam fe por rrespektoj te gjitha religjonet e kesaj bote me pelqen te mesoj gjithcka ne jete duke perjetuar ne shoqeri te ndryshme ska te beje feja kur shoqeria eshte e bashkuar mjafton te respektosh per ate qe eshte edhe jo te gjukosh sepse eshte e tjeter feje
une them me plot kuptim feja ne shoqeri nuk ka te bej asgje vetem karakteri i njeriut esht ne konsiderim dhe respekti e sinqeriteti ne shoqeri
Nuk ndikon fare,dhe kjo nuk do te thote qe pjestaret e asaj shoqerie jane ateiste.Perkundrazi,cdokush mund te respektoje fene e vete dhe te mos i pengoje feja e tjetrit.Une per vete,ne shoqerine time kam muslimane,katolike dhe orthodoks.Kjo nuk na ndalon qe te mos shoqerohemi dhe te jemi miq te mire.
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Feja eshte nje çeshtje personale e besimit shpirteror te individit dhe nuk besoj se ka ndikim ne raportet shoqerore ne mes te njerezve te nje kombi.
Gjeto Gjetani- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Dukagjin
Postime : 1969
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2010
Mosha : 55
Hobi : leximi
nuk mendoj se ndikon ne shoqerine ...e drejta e cdo njeriu te bespje cte doje ...tjeter shoqeria tjeter besimi jane dy gjera qe nuk perputhen me njera tjetren .....dhe secila ka vendin e vet tek personi
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
Ne shoqerine shqiptare kategorikisht [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Per mua Feja nuk eshte Penges Per te lidhur ne Nje shoqeri...Secili Ka perkatsin e tyre Fetare Dhe respektoj Kete ...Kam nje shoqeri e cila I perket te gjitha besime fetare dhe kjo gje nuk na pengon Ne shoqerimin tone.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Ka njerez qe shkaku fes bejn dallime dhe kufizojn shoqerin,
ka nga ata qe din te mbajn edhe fen edhe shoqerin.
enigma- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : N'dreqen
Postime : 850
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2011
Mosha : 74
Hobi : forumi
po ndikon varet dhe nga vendi, deri para pak vitesh nuka qen e theksuar tani ka filluar disi te vlersohen njerezit ne shoqeri dhe nga feja
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
dhe thashe dhe njehere tjeter ....pse valle duhet te ndikoje feja ne shoqeri ...tjeter shoqeria tjeter feja ....secili ka mendimet e veta ....mendoj qe jo dhe njeriu qe e kupton duhet te mos e shikoje njeriun nga feja por nga virtytet qe ka
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
Nuk ndikon fare,Per deri sa Ai/Ajo Qe konsideroj si mik mike e respekto Fen time edhe un e respektoj fen e tij/saj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
jo aspak nuk jam raciste me asnje fe perkundrazi besoj se tere jemi njerez i bardh i zi mysliman krishter ateist se kush beson ate qe do
snow- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ne djall ska cte duhet ty
Postime : 69
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/06/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika, king boks , noti
Varet nga karakteri i personit,sepse feja nuk ka te beje asgje te keqe.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A eshte me veshtir te mbashe nje shoqeri ,A Te krijosh shoqeri te re??
» Feja ime.........
» Feja e re e shqiptarit
» Ceshte feja per Ju?
» Feja Shqiptarit.
» Feja ime.........
» Feja e re e shqiptarit
» Ceshte feja per Ju?
» Feja Shqiptarit.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi