Çifti lind sërish, në të njëjtën ditë, binjakë
2 posters
Faqja 1 e 1
Çifti lind sërish, në të njëjtën ditë, binjakë
Britani, 20 prill– Një çift britanik ka lindur për herë të dytë binjakë, në të njëjtën ditë të vitit me binjakët që kishte lindur më parë.
Një gjë e rrallë kjo, që sipas mjekëve në Angli, e ka probabilitetin të ndodhë në 17 milionë çifte dhe vetë libri Gines i Rekordeve ka konfirmuar se ky është një rast unik në Mbretërinë e Bashkuar.
Madje, siç transmeton NOA njoftimin e medieve britanike, thuhet se kjo gjë është edhe më e vështirë se të fitosh një llotari kombëtare, pasi në këtë rast ka një shans në 14 milionë persona.
Zonja Bageban, një 34-vjeçare studente e psikologjisë, tha se ishte shumë e lumtur me fatin, duke marrë parasysh koincidencën e rrallë të ngjarjes, po ashtu edhe i shoqi 33 vjeç.
Një gjë e rrallë kjo, që sipas mjekëve në Angli, e ka probabilitetin të ndodhë në 17 milionë çifte dhe vetë libri Gines i Rekordeve ka konfirmuar se ky është një rast unik në Mbretërinë e Bashkuar.
Madje, siç transmeton NOA njoftimin e medieve britanike, thuhet se kjo gjë është edhe më e vështirë se të fitosh një llotari kombëtare, pasi në këtë rast ka një shans në 14 milionë persona.
Zonja Bageban, një 34-vjeçare studente e psikologjisë, tha se ishte shumë e lumtur me fatin, duke marrë parasysh koincidencën e rrallë të ngjarjes, po ashtu edhe i shoqi 33 vjeç.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Çifti lind sërish, në të njëjtën ditë, binjakë
tju rrojn femijet me jete te gjate.......................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Martohet çifti i lindur në të njëjtën ditë, në të njëjtën spital
» Koiçidencë e mrekullueshme,në të njejtën datë lind përseri binjakë
» “E vdekura” lind binjakë
» Tajlande, elefanti lind binjake meshkuj