Adoleshentja më e gjatë në botë
2 posters
Faqja 1 e 1
Adoleshentja më e gjatë në botë
Bangkok, 14 prill - Adoleshentja më e gjatë në botë sipas librit të rekordeve, 19-vjeçarja Malee Duangdee nga Tajlanda, është e lartë 2.12 metra dhe 127 kilogramë e rëndë, por akoma vazhdon të rritet, pasi që prindërit e saj nuk mund të përballojnë injeksionin, që duhet ta marrë çdo tre muaj.
Lartësia e saj ekstreme është pasojë e tumorit në tru, me të cilin është diagnostikuar si nëntëvjeçare. Tumori në trupin e saj i ka shkaktuar çrregullim hormonal dhe probleme me shikimin, transmetojnë agjencitë.
“Kurrë nuk kam pasur të dashur. Mendoj se martesa nuk është e mundshme për dikë si unë. Babai është shumë i shqetësuar për mua dhe askund nuk më lë vetëm, pasi nganjëherë më nevojitet ndihma për t’u ngritur”, ka thënë Malee, e cila për shkak të dallimit nga moshatarët e saj shpesh është përqeshur në shkollë. “Fëmijët ishin të dhunshëm me mua dhe më përqeshnin me emra të ndryshëm. Që kur kam lënë shkollën, përpiqen të kem më shumë vetëbesim. Jam mësuar me jetën time, por është e vështirë”, ka shtuar ajo.
(Video)
Lartësia e saj ekstreme është pasojë e tumorit në tru, me të cilin është diagnostikuar si nëntëvjeçare. Tumori në trupin e saj i ka shkaktuar çrregullim hormonal dhe probleme me shikimin, transmetojnë agjencitë.
“Kurrë nuk kam pasur të dashur. Mendoj se martesa nuk është e mundshme për dikë si unë. Babai është shumë i shqetësuar për mua dhe askund nuk më lë vetëm, pasi nganjëherë më nevojitet ndihma për t’u ngritur”, ka thënë Malee, e cila për shkak të dallimit nga moshatarët e saj shpesh është përqeshur në shkollë. “Fëmijët ishin të dhunshëm me mua dhe më përqeshnin me emra të ndryshëm. Që kur kam lënë shkollën, përpiqen të kem më shumë vetëbesim. Jam mësuar me jetën time, por është e vështirë”, ka shtuar ajo.
(Video)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adoleshentja më e gjatë në botë
qyqa none sa qewnka kjo...........................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Adoleshentja më e shëndoshë e botës
» “Mamaja po ben seks”, adoleshentja telefonon policine….
» Fotot me bikini në internet, adoleshentja: Më shkatërruan jeten.
» Erseke, adoleshentja humb jeten ne malin Gramoz
» E lindi e vetme ne banje, tmerri: Adoleshentja fshehu shtatezanine dhe vrau foshnjen
» “Mamaja po ben seks”, adoleshentja telefonon policine….
» Fotot me bikini në internet, adoleshentja: Më shkatërruan jeten.
» Erseke, adoleshentja humb jeten ne malin Gramoz
» E lindi e vetme ne banje, tmerri: Adoleshentja fshehu shtatezanine dhe vrau foshnjen
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi