Adoleshentja më e shëndoshë e botës
2 posters
Faqja 1 e 1
Adoleshentja më e shëndoshë e botës
Adoleshentja më e shëndoshë e botës është një britanike e quajtur Georgia Davis, e cila peshon aktualisht 260 kilogramë.
Historia e saj përfundoi disa muaj më parë në historitë e gazetave, kur ajo ishte 210 kilogram dhe vendosi të udhëtonte në një kamp dobësimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Georgia qëndroi disa javë në kamp dhe arriti të humbte disa kile, por që prej rikthimit në shtëpinë e saj, brenda disa muajve ajo ka shtuar jo pak por 60 kilogramë të tjera, duke u shndërruar në adoleshenten më të shëndoshë të njohur në botë.
Ndonëse 17-vjeçarja ka vendosur të stërvitet çdo ditë, mjekët e këshillojnë që të mos lodhet shumë, pasi me lodhjen që pesha e saj i shkakton zemrës, edhe sforcimi më i vogël mund të rrisë presionin e gjakut në nivele fatale.
E reja duhet t’i nënshtrohet një diete radikale, por duket se ajo nuk është shumë e gatshme të tolerojë tek ushqimi.
Historia e saj përfundoi disa muaj më parë në historitë e gazetave, kur ajo ishte 210 kilogram dhe vendosi të udhëtonte në një kamp dobësimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Georgia qëndroi disa javë në kamp dhe arriti të humbte disa kile, por që prej rikthimit në shtëpinë e saj, brenda disa muajve ajo ka shtuar jo pak por 60 kilogramë të tjera, duke u shndërruar në adoleshenten më të shëndoshë të njohur në botë.
Ndonëse 17-vjeçarja ka vendosur të stërvitet çdo ditë, mjekët e këshillojnë që të mos lodhet shumë, pasi me lodhjen që pesha e saj i shkakton zemrës, edhe sforcimi më i vogël mund të rrisë presionin e gjakut në nivele fatale.
E reja duhet t’i nënshtrohet një diete radikale, por duket se ajo nuk është shumë e gatshme të tolerojë tek ushqimi.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Adoleshentja më e shëndoshë e botës
qyqa none un qenkam lule para saj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë
» Adoleshentja më e gjatë në botë
» “Mamaja po ben seks”, adoleshentja telefonon policine….
» E lindi e vetme ne banje, tmerri: Adoleshentja fshehu shtatezanine dhe vrau foshnjen
» Fotot me bikini në internet, adoleshentja: Më shkatërruan jeten.
» Adoleshentja më e gjatë në botë
» “Mamaja po ben seks”, adoleshentja telefonon policine….
» E lindi e vetme ne banje, tmerri: Adoleshentja fshehu shtatezanine dhe vrau foshnjen
» Fotot me bikini në internet, adoleshentja: Më shkatërruan jeten.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi