Madonna akuzon Lady Gagan për plagjiaturë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Madonna akuzon Lady Gagan për plagjiaturë
Los Angeles, 21 prill – Këngëtarja amerikane, Lady Gaga, në një bisedë për revistën “NME” nuk ka mundur të fshehë lotët gjatë mohimit të pohimeve të koleges së saj Madonna, të cilat kanë të bëjnë me plagjiaturë. Madonna ka pohuar se kënga e Lady Gagas, e quajtur “Born This Way”, është në fakt kopje e këngës së saj “Express Yourself”.
Kritikët dhe fansat e krahasuan këngën “Born This Way” në shkurt me të Madonnës, të bërë që më 1989. Shumë prej tyre kanë zbuluar ngjashmëri.
Gaga pranoi se e kanë lënduar akuzat për plagjiaturë, të cilat ia drejtoi këngëtarja që gjithmonë e ka admiruar, dhe filloi të qajë.
“Nuk jam e marrë të publikojë një këngë dhe të vihem në siklet. Unë jam tekstshkruese. Kam shkruar shumë këngë. Pse do ta kopjoja dikë? Është qesharake të më akuzojnë për plagjiaturë. Nuk mund të shikoja dikë në sy po t’ia vjedhja melodinë. Ngjashmëria e vetme e dy këngëve është disko muzika, e cila është prezente në 50 vjetët e fundit. Jam e shokuar”, ka pohuar duke qarë pop këngëtarja.
Kritikët dhe fansat e krahasuan këngën “Born This Way” në shkurt me të Madonnës, të bërë që më 1989. Shumë prej tyre kanë zbuluar ngjashmëri.
Gaga pranoi se e kanë lënduar akuzat për plagjiaturë, të cilat ia drejtoi këngëtarja që gjithmonë e ka admiruar, dhe filloi të qajë.
“Nuk jam e marrë të publikojë një këngë dhe të vihem në siklet. Unë jam tekstshkruese. Kam shkruar shumë këngë. Pse do ta kopjoja dikë? Është qesharake të më akuzojnë për plagjiaturë. Nuk mund të shikoja dikë në sy po t’ia vjedhja melodinë. Ngjashmëria e vetme e dy këngëve është disko muzika, e cila është prezente në 50 vjetët e fundit. Jam e shokuar”, ka pohuar duke qarë pop këngëtarja.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Madonna akuzon Lady Gagan për plagjiaturë
fillun keto te dyje me akuzime
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Debbie Harry lavdëron Lady Gagan
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Neymar akuzon kritikët
» 50 Cent akuzon studion e tij regjistruese
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Neymar akuzon kritikët
» 50 Cent akuzon studion e tij regjistruese
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi