Ndahen DiCaprio e Bar Rafaeli
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ndahen DiCaprio e Bar Rafaeli
Leoonardo DiCaprio dhe manekinia izraelite, Bar Rafaeli, kanë ndërprerë lidhjen shumëvjeçare.
Aktori hollivudian ishte për 6 vjet në lidhje me manekinen 25-vjeçare, dhe sipas medieve amerikane, arsye për ndarje ishin grindjet e shpeshta.
“Kam mbushur 35 vjet dhe gjërat i shoh ndryshe. Jam më serioz, nganjëherë ndoshta edhe tepër, por kjo është vetëm se dua zgjidhje që kanë kuptim”, ka thënë DiCaprio.
Të dytë kishin edhe më parë probleme në lidhje, dhe para dy vjetëve u ndanë për disa muaj.
DiCaprio e Rafaeli filluan lidhjen më 2006, ndërsa Leonardo para kësaj ishte në lidhje me manekinen Gisele Bundchen.
Aktori hollivudian ishte për 6 vjet në lidhje me manekinen 25-vjeçare, dhe sipas medieve amerikane, arsye për ndarje ishin grindjet e shpeshta.
“Kam mbushur 35 vjet dhe gjërat i shoh ndryshe. Jam më serioz, nganjëherë ndoshta edhe tepër, por kjo është vetëm se dua zgjidhje që kanë kuptim”, ka thënë DiCaprio.
Të dytë kishin edhe më parë probleme në lidhje, dhe para dy vjetëve u ndanë për disa muaj.
DiCaprio e Rafaeli filluan lidhjen më 2006, ndërsa Leonardo para kësaj ishte në lidhje me manekinen Gisele Bundchen.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ndahen DiCaprio e Bar Rafaeli
na mbyten me keto ndarje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» DiCaprio në lidhje me dy manekine?
» Perseri provokon Bar Rafaeli
» Bar Rafaeli, nudo për reklamën e të brendshmeve
» Pique e ka tradhëtuar Shakiran me Bar Rafaeli?
» Bar Rafaeli e “tradhton” Nadalin me Phelps (foto)
» Perseri provokon Bar Rafaeli
» Bar Rafaeli, nudo për reklamën e të brendshmeve
» Pique e ka tradhëtuar Shakiran me Bar Rafaeli?
» Bar Rafaeli e “tradhton” Nadalin me Phelps (foto)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi