Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!

3 posters

Shko poshtë

S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!! Empty S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!

Mesazh nga Emona Thu 12 May 2011 - 6:07

[b]Lauren Peberdy u befasua vërtetë kur solli në jetë një fëmijë, përderisa nuk e kishte idenë që ishte shtatëzënë. Faktikisht, ajo kishte bërë një vizitë te doktori, ku i ishte thënë se peshën dhe presionin e gjakut i kishte për mrekulli. Por ja që kur Lauren ishte ulur në tualetin e shtëpisë së të dashurit të saj, kur i plasën ujërat dhe bebja dha trokitjen e parë për ardhjen surprizë. “Fillimisht s’e dija çfarë po ndodhte. Mendova se po vdisja....

Ndjeva papritmas se diçka ra në tualet. Mora në telefon nënën e të dashurit që më dha këshilla dhe pesë minuta më vonë erdhën mjekët që më ndihmuan të lind në dyshemenë e banjos”, ka treguar Lauren, 20-vjeçarja nga Deeside, Uellsi i Veriut. Kjo ishte një surprizë edhe më e madhe për Gavin Jones, 21-vjeçar, i cili s’kishte parë asnjë shtim peshe, apo dëshira të pazakonta nga e dashura e tij prej dy vjetësh.

Një foto e Lauren, e marrë kur ajo ishte 5 muajshe e gjysmë shtatëzënë (por s’e kishte idenë) tregon edhe dobësinë e saj në trup, ku nuk shfaqte asnjë shenjë të asaj që po i ndodhte. Fëmija Dylan-James, tashmë tre muajsh, jeton me Lauren dhe prindërit e saj në Shotton, por vizitohet shpesh edhe nga Gavin.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!! Empty Re: S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!

Mesazh nga dajti modh Thu 12 May 2011 - 6:11

kjo qenka femer tamon ..hajt ti rroj bebi .. brava
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!! Empty Re: S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!

Mesazh nga Anakonda Thu 5 Apr 2012 - 4:11

qyqa none sa e habitsdhme,per te qen e vertete
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi