S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
3 posters
Faqja 1 e 1
S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
[b]Lauren Peberdy u befasua vërtetë kur solli në jetë një fëmijë, përderisa nuk e kishte idenë që ishte shtatëzënë. Faktikisht, ajo kishte bërë një vizitë te doktori, ku i ishte thënë se peshën dhe presionin e gjakut i kishte për mrekulli. Por ja që kur Lauren ishte ulur në tualetin e shtëpisë së të dashurit të saj, kur i plasën ujërat dhe bebja dha trokitjen e parë për ardhjen surprizë. “Fillimisht s’e dija çfarë po ndodhte. Mendova se po vdisja....
Ndjeva papritmas se diçka ra në tualet. Mora në telefon nënën e të dashurit që më dha këshilla dhe pesë minuta më vonë erdhën mjekët që më ndihmuan të lind në dyshemenë e banjos”, ka treguar Lauren, 20-vjeçarja nga Deeside, Uellsi i Veriut. Kjo ishte një surprizë edhe më e madhe për Gavin Jones, 21-vjeçar, i cili s’kishte parë asnjë shtim peshe, apo dëshira të pazakonta nga e dashura e tij prej dy vjetësh.
Një foto e Lauren, e marrë kur ajo ishte 5 muajshe e gjysmë shtatëzënë (por s’e kishte idenë) tregon edhe dobësinë e saj në trup, ku nuk shfaqte asnjë shenjë të asaj që po i ndodhte. Fëmija Dylan-James, tashmë tre muajsh, jeton me Lauren dhe prindërit e saj në Shotton, por vizitohet shpesh edhe nga Gavin.
Ndjeva papritmas se diçka ra në tualet. Mora në telefon nënën e të dashurit që më dha këshilla dhe pesë minuta më vonë erdhën mjekët që më ndihmuan të lind në dyshemenë e banjos”, ka treguar Lauren, 20-vjeçarja nga Deeside, Uellsi i Veriut. Kjo ishte një surprizë edhe më e madhe për Gavin Jones, 21-vjeçar, i cili s’kishte parë asnjë shtim peshe, apo dëshira të pazakonta nga e dashura e tij prej dy vjetësh.
Një foto e Lauren, e marrë kur ajo ishte 5 muajshe e gjysmë shtatëzënë (por s’e kishte idenë) tregon edhe dobësinë e saj në trup, ku nuk shfaqte asnjë shenjë të asaj që po i ndodhte. Fëmija Dylan-James, tashmë tre muajsh, jeton me Lauren dhe prindërit e saj në Shotton, por vizitohet shpesh edhe nga Gavin.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
kjo qenka femer tamon ..hajt ti rroj bebi ..
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
qyqa none sa e habitsdhme,per te qen e vertete
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» SHBA, lind pa e ditur qe ishte shtatzane
» Pesë ditë i ngujuar në banjë
» Qelitë me plazma televizorë, banjë dhe dritare pa grila
» "Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
» Vdes në varfëri, s’e dinte që kishte një kryevepër në shtëpi
» Pesë ditë i ngujuar në banjë
» Qelitë me plazma televizorë, banjë dhe dritare pa grila
» "Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
» Vdes në varfëri, s’e dinte që kishte një kryevepër në shtëpi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi