"Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
4 posters
Faqja 1 e 1
"Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
Gruaja qe shihni ne kete foto bashkengjitur shkrimit, eshte nënë e tre fëmijëve, por ka mbetur sërish shtatzënë pasi ka kryer marrëdhënie seksuale me dy adoleshentë vëllezër.
32 vjeçarja, Claire Loise Roundill, i ka dhënë një 15 vjeçari kanabis për të pirë dhe më pas e ka bombarduar me mesazhe dhe foto nudo përpara se sa ti tregonte vendin kur do të kryenin seks.
Gruaja tha në gjykatë se nuk e dinte moshën e djaloshit, por gjithsesi bëri sërish seks me të edhe pasi e kuptoi se ishte nën moshën e lejuar.
Në gjykatë u mësua se gruaja kishte kryer marrëdhnie në të njëjtën kohë edhe me vëllain e adoleshentit të parë, edhe ai nën moshën e lejuar, 17 vjeçar.
Gjykata i dha gruas nëntë muaj dënim për pranim të marrëdhënieve seksuale me fëmijë dhe posedim lënde narkotike.
Problemi i gruas është se tanimë ka mbetur shtatzënë dhe nuk e di se me cilin prej vëllezërve adoleshentë.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: "Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
Ehh mendet!
Zoti na rujt cfar s'degjojme.
Zoti na rujt cfar s'degjojme.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: "Çmendet" gruaja e martuar, seks me dy te mitur! Ajo, shtatezene: Po me ke e kam?!...
shikoje cfar surrati ka aman ...cpret nga 1 femer e tille
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Duket qe eshte angleze, se per keto pune nuk pertojne. Medet..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
jalla jalla ca nuk poo degjojm me kta vesh...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Seks në tarracë, gruaja bie për në tokë por...
» Ai ben seks ne gjume, gruaja mbetet shtatzene
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Bebja Qe Çmendet Pas Birrës
» S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
» Ai ben seks ne gjume, gruaja mbetet shtatzene
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Bebja Qe Çmendet Pas Birrës
» S’e dinte që ishte shtatëzënë, lind befasisht në banjë!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi