SKANDALI/ Ja si Bode bënte presion që Skënderbeu të fitonte
4 posters
Faqja 1 e 1
SKANDALI/ Ja si Bode bënte presion që Skënderbeu të fitonte
Ish-trajneri argjentinas i Dinamos, Luis Manuel Blanko, ka treguar atë që të gjithë tashmë e dinë në ambientet sportive: presionin që ka bërë ministri i Financave, Ridvan Bode, që Skënderbeu të lejohej të fitohej. Në një intervistë për të përditshmen argjentinase “Ole” ish-trajneri i bluve bën një deklaratë tronditëse, ku akuzon ashpër Boden.
“Kishim rivale skuadrën e Ministrisë së Financave dhe presidenti i klubit tim më kërkoi që unë të lija ndeshjen, pra të humbnim. I thashë ‘jo’ nuk e bëj këtë dhe u largova”, tregon Blanko. Më pas ai ka thënë: Skuadra që renditej e dyta në klasifikim, quhej Skënderbeu, në pronësi të Ridvan Bodes, ministër i Financave në Shqipëri. Na u desh të luanim kundër tyre ditën që do të inauguronin dritat në stadium. U bë një festë ë madhe, përfshirë këtu edhe arbitrin që ishte prezent. Në pushim të ndeshjes, presidenti i skuadrës sime hyri në dhomat e zhveshjes bashkë me përkthyesin tim dhe ma tha se ministri u kishte thënë: “Nëse më shkatërroni festën, unë do t’ju shkatërroj juve. Më kërkoi që kur të kthehesha në pjesën e dytë, skuadra jonë duhej të humbiste. Nuk po u besoja syve. Ishte e tmerrshme. I thashë presidentit: “Shko dhe fol ti me lojtarët”. Thuajua ti që ta lënë ndeshjen. Unë nuk u kam thënë kurrë lojtarëve të mi të lënë një ndeshje dhe nuk do ta bëj as sot. Më pas u largova”.
http://www.ole.com.ar/fuera-de-juego/Renuncie-acepte-salir-perder_0_480552064.html
ja dhe linku i lajmit
“Kishim rivale skuadrën e Ministrisë së Financave dhe presidenti i klubit tim më kërkoi që unë të lija ndeshjen, pra të humbnim. I thashë ‘jo’ nuk e bëj këtë dhe u largova”, tregon Blanko. Më pas ai ka thënë: Skuadra që renditej e dyta në klasifikim, quhej Skënderbeu, në pronësi të Ridvan Bodes, ministër i Financave në Shqipëri. Na u desh të luanim kundër tyre ditën që do të inauguronin dritat në stadium. U bë një festë ë madhe, përfshirë këtu edhe arbitrin që ishte prezent. Në pushim të ndeshjes, presidenti i skuadrës sime hyri në dhomat e zhveshjes bashkë me përkthyesin tim dhe ma tha se ministri u kishte thënë: “Nëse më shkatërroni festën, unë do t’ju shkatërroj juve. Më kërkoi që kur të kthehesha në pjesën e dytë, skuadra jonë duhej të humbiste. Nuk po u besoja syve. Ishte e tmerrshme. I thashë presidentit: “Shko dhe fol ti me lojtarët”. Thuajua ti që ta lënë ndeshjen. Unë nuk u kam thënë kurrë lojtarëve të mi të lënë një ndeshje dhe nuk do ta bëj as sot. Më pas u largova”.
http://www.ole.com.ar/fuera-de-juego/Renuncie-acepte-salir-perder_0_480552064.html
ja dhe linku i lajmit
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Re: SKANDALI/ Ja si Bode bënte presion që Skënderbeu të fitonte
plenaxhite mire ju be humben dhe bashkine
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
jo po deshe merru me ristanin e boden se ja cte bejne ...pa permend emra te tjere qesh qesh
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
shyqyr qe fitoj njeher Skenderbeu shyqyr qe u gjend nje njeri si bolja me falni desha me then si Bodja qe ta nxirrte Skenderbeun kampion, me ca pare me ca presione Skenderbeu del kampione
kishte nja 70 vjet pa e fitu titullin
kishte nja 70 vjet pa e fitu titullin
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Similar topics
» Bode: Kriza s`ka prekur Shqipërinë, kujdes me borxhin në 2010
» Bode firmos: Më 1 prill fillon shpërndarja e bonove e letrave me vlerë
» Skandali i peshkopit, furtunë në media
» Kryetari i Kosovës-skandali i rradhës...
» Skandali, fëmijët regjistrohen në kopsht si handikapatë
» Bode firmos: Më 1 prill fillon shpërndarja e bonove e letrave me vlerë
» Skandali i peshkopit, furtunë në media
» Kryetari i Kosovës-skandali i rradhës...
» Skandali, fëmijët regjistrohen në kopsht si handikapatë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi