Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)

2 posters

Shko poshtë

Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)  Empty Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)

Mesazh nga Binni Sat 28 May 2011 - 6:18

Të shtunën në Rumlang të Zurichut qëndroi superylli kosovar i cili po thyen kufinjtë e famës në Gjermani, Ardian Bujupi.
Ardian Bujupi ishte ftuar nga diskoteka Rinora 4, ku kishin dalur për ta pritur me mijëra fansa. Në mesin e tyre nuk ishin vetëm fansa shqiptarë, por edhe të kombësive të tjera që jetojnë në Zvicër.
Koha e autogrameve ishte nga 20:00 deri në ora 21:00, por numri i madh i fansave detyroi organizatorët që ta shtyjnë kohën e autogrameve deri në ora 22:30. Më pas nga ora 23:00, këngëtari që doli i treti në DSDS performoi ‘live’ për mbi 4000 të pranishmit në diskotekë.
“Të kesh Ardianin në diskotekë është kënaqësi, ne gjithmonë i gjejmë yjet për t’i argëtuar të rinjtë tanën që jetojnë në diasporë”, theksoi Shaban Konxheli, një prej pronarëve të diskotekës Rinora 4.
Korespondenti ynë në Zvicër, Dashnim Hebibi pati rastin për të bashkëbiseduar me Ardian Bujupin, ku u prekën tema të ndryshime, sidomos ato në jetën private sa i përket asaj nëse Ardian Bujupi ka të dashur, pa harruar as çështjet tjera si lansimin e albumit të parë, vizitën në Kosovë, të cilat do t’i mësoni në ditët në vijim.

Ardian Bujupi nuk harroi as portalin numër 1. në trojet shqiptare, Telegrafi.com, duke na dhënë kështu një autogram të veçantë, gjë për të cilën e falënderojmë përzemërsisht.

Atë që e kërkuan shumë mediume tjera kosovare - intervistën me Ardian Bujupin dhe ekskluzivitetet tjera, i ka siguruar vetëm Telegrafi, duke dëshmuar kështu edhe njëherë primatin që ka në industrinë mediatike kosovare.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)  Empty Re: Ekskluzive: Ardian Bujupi në Zurich (Foto)

Mesazh nga Anakonda Fri 16 Mar 2012 - 17:43

edhe pse se njoh i uroj suksese.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time