Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
+11
Dori_sweet
Maksi
Ariel
Emona
snow
Kejla_mezemer
exploreri
Durrsaku
Arabela
Dita
Darius
15 posters
Faqja 1 e 1
Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
Gjeja e pare qe do me shkonte ndermend do ishte qe te mos i pergjigjesha fare, por kur mendoj qe fara e ketyre mostrave eshte shtuar se tepermi kohet e fundit do me vinte keq per vehten time dhe do tentoja tja mbathja me vrap, jo nga frika por nga revolta kunder kesaj shoqerie qe kultivon te tille mostra.
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
duke mos ja var fare
Dita- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Shqiperi
Postime : 818
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/12/2009
Re: Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
po pershruaj nje skenar te mundshem sepse eshte veshtire te flas njeriu pa e pervojuar nje situate,,,se nuk me ka ndodhur kurre te me ofendojne,,,te hudhin fjale po.
besoj qe do ndalesha,,,do e veshtroja,,,nuk do me vinte keq se me ofendoj se e njoh veten aq sa per te ditur se fjalet qe mund te me shaj dikush a jane te apo jo,,,
cfare do me shqetesonte mua do ishte te gjeja shkakun qe e shtyvi te me ofendoj,,,ku jeton,,ne cshoqeri prehet,,,ato jane mbase shkaku qe ai ofendon dike,,,ndoshta aq din dhe jo me mire,,,
keto njerez jane dhe te rrezikshem nganjehere prandaj do dyshoja ti flisja apo jo,,?? ta beja te kuptonte dicka sepse intuita me ndihmon gjithnje shume per te qene ne gjendje ta mbaj situaten nen kontroll,,,thjesht do mendoja dhe veproja ashtu sic do e gjykoja te drejte ne ato momente,,,,
ose do therrisja,,,HELP psikologu ihiuuu ihiuuu ihiuuu ihiuuu qesh qesh qesh 00027003
besoj qe do ndalesha,,,do e veshtroja,,,nuk do me vinte keq se me ofendoj se e njoh veten aq sa per te ditur se fjalet qe mund te me shaj dikush a jane te apo jo,,,
cfare do me shqetesonte mua do ishte te gjeja shkakun qe e shtyvi te me ofendoj,,,ku jeton,,ne cshoqeri prehet,,,ato jane mbase shkaku qe ai ofendon dike,,,ndoshta aq din dhe jo me mire,,,
keto njerez jane dhe te rrezikshem nganjehere prandaj do dyshoja ti flisja apo jo,,?? ta beja te kuptonte dicka sepse intuita me ndihmon gjithnje shume per te qene ne gjendje ta mbaj situaten nen kontroll,,,thjesht do mendoja dhe veproja ashtu sic do e gjykoja te drejte ne ato momente,,,,
ose do therrisja,,,HELP psikologu ihiuuu ihiuuu ihiuuu ihiuuu qesh qesh qesh 00027003
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
e di kush eshte me e bukura se ketu ne durres nqs i thote nje djale nje vajze SA E BUKUR QE QENKE e di cika eshte pergjigja e vajzes IDIOT qesh hajde merre vesh se kush eshte idiot ne kete rast djali apo vajza qesh
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Ne se ''bastardi'' eshte femer,i ''perulem'' gjithe xhentilese,ne se ai ''bastardi'' eshte mashkull,e degjoje deri ne fund,pastaj nxjerre doren perpara duke e bere grusht,i ngreje gishtin e mesit dhe ja tregoje gjithe ''mirsjellje''
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
exploreri shkruajti:
Ne se ''bastardi'' eshte femer,i ''perulem'' gjithe xhentilese,ne se ai ''bastardi'' eshte mashkull,e degjoje deri ne fund,pastaj nxjerre doren perpara duke e bere grusht,i ngreje gishtin e mesit dhe ja tregoje gjithe ''mirsjellje''
perse perulesh femres ofenduese???
e me gishtin duhet pasur kujdes me njerez te panjohur se pastaj ke shansa te medha te acarosh ariun te dali nga strofkulla,,, :2665232605:
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Deri sa them femer bastarde,atehere eshte me lehte ta mposhtesh ate me nje ''perulje'',se ndryshe nga aty mund te dali i acaruar ariu,ndersa per mashkullin bastard,''gishti i mesit,eshte gishti i forces,i hiles,i dredhise dhe i bashkepunimit'',keshtu qe gjithmone je brenda lojes se nje basatardi edhe vet.Arabela shkruajti:exploreri shkruajti:
e me gishtin duhet pasur kujdes me njerez te panjohur se pastaj ke shansa te medha te acarosh ariun te dali nga strofkulla,,,
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
nuk kuptoj kete logjike uneexploreri shkruajti:Deri sa them femer bastarde,atehere eshte me lehte ta mposhtesh ate me nje ''perulje'',se ndryshe nga aty mund te dali i acaruar ariu,ndersa per mashkullin bastard,''gishti i mesit,eshte gishti i forces,i hiles,i dredhise dhe i bashkepunimit'',keshtu qe gjithmone je brenda lojes se nje basatardi edhe vet.Arabela shkruajti:exploreri shkruajti:
e me gishtin duhet pasur kujdes me njerez te panjohur se pastaj ke shansa te medha te acarosh ariun te dali nga strofkulla,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
holle holle jam me Eksplorer , eshte sh e goditur .
por djemte bastarde ndaj pergjigjeve ( po themi shprehjen e Explorer) " me perulje" te fjaleve apo gjesteve te tyre bastarde........... jane po aq bastarde ,,,,,
si perfundim nuk ia vlen te pergjigjem fare.........................ne fund bastarditeti i tyre eshte qeshtje qe ju perket atyre personalisht e jo mua
por djemte bastarde ndaj pergjigjeve ( po themi shprehjen e Explorer) " me perulje" te fjaleve apo gjesteve te tyre bastarde........... jane po aq bastarde ,,,,,
si perfundim nuk ia vlen te pergjigjem fare.........................ne fund bastarditeti i tyre eshte qeshtje qe ju perket atyre personalisht e jo mua
Kejla_mezemer- Princeshë
- Vendbanimi : andej nga veriu
Postime : 587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/02/2011
Mosha : 39
Hobi : yyyyyy sa shume
me te njejten menyre dhe ne rruge e ne jeten time te perditshme te njejten gje bej sic me sillet ju sillem nje dor lan tjetren te dyja fytyren
snow- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ne djall ska cte duhet ty
Postime : 69
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/06/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika, king boks , noti
Nuk ja vlen t'ulesh veten kaq poshte ,Tek e fundit ata tregoj kulturen e tyre,s'bi en niveline tyre.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
bravo emona e the me vend meriton nje puthjeRruShhe shkruajti:Nuk ja vlen t'ulesh veten kaq poshte ,Tek e fundit ata tregoj kulturen e tyre,s'bi en niveline tyre.
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
S'ka bo vaki asnjehere...por nese ndodh thjesht e injoroj sepse ne mes te rruges dhe ne sy te dhjetra njerezve nuk do reagoja...jo se s'jam e zonja....hmmm...por nuk do lija vehten te bie ne nivel te ulet...pooor ama DO E FIKSOJA mire si person qe me pas ti kaperdije mire ato qe nxorri ...dhe te detyrohet te me kerkoje falje ne gjunje... 724516
mashkull apo femer ky do ishte reagimi ...
mashkull apo femer ky do ishte reagimi ...
me ka ndodhur dhe mua ju betohem ka mbi 10 vjet kam qene me makine dhe u ferkuam paksa per moshapje rruge me ofendoj por ju betohem per kete nate ka qeneveprimi me i zgjuar qe kam bere ne tere jeten time, tek dera kisha pistoleten ishte nje moment qe o do gjuaja o do ulja koken dhe bera te dyten por e kam gjetur pas 3 ditesh te lagja e vet dhe kam ndenjur ne kembe duke pare sesi e rrihnin te tjeret per mua ndoshta do isha ne burg po te beja te paren
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
varet se cfar ofendon nese ofendon nga familja ska shum shanse ta lej turinjte pa ja shtremberuar pak
jo sja ktheje ne te njejten menyre do ulja veten time njehere
Dori_sweet- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 3711
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/05/2011
Mosha : 32
Hobi : kercimi
duart i kam nuk i mbaj ne xhepa 00027003 a me ka mbytur o e kam mbytur duke e rrahur 111111 111111 111111 111111
Darius- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahaha i puth robte ku ta kete hahaha
qesh qesh qeshKlea@Love shkruajti:Hahaha i puth robte ku ta kete hahaha
Darius- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahaha kam filluar stilin e te qenurit femer me ashtu ore tani hahahaha
cashtu cashtu bej e kuptoj moj qesh qeshKlea@Love shkruajti:Hahaha kam filluar stilin e te qenurit femer me ashtu ore tani hahahaha
Darius- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
njihere po i gjujta asnje klinike se merr dorzim hahaha
Aleks shkruajti:me ka ndodhur dhe mua ju betohem ka mbi 10 vjet kam qene me makine dhe u ferkuam paksa per moshapje rruge me ofendoj por ju betohem per kete nate ka qeneveprimi me i zgjuar qe kam bere ne tere jeten time, tek dera kisha pistoleten ishte nje moment qe o do gjuaja o do ulja koken dhe bera te dyten por e kam gjetur pas 3 ditesh te lagja e vet dhe kam ndenjur ne kembe duke pare sesi e rrihnin te tjeret per mua ndoshta do isha ne burg po te beja te paren
Durrsak mer plak...nji menje kena qesh qesh qesh qesh
Jo.cdo njeri tregon veteveten une do vazhdoja rrugen time
Eliana- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Elbasan
Postime : 174
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/02/2011
Mosha : 41
Hobi : Letersia
dhe une si eliana do veproja
Dita- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Shqiperi
Postime : 818
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/12/2009
me ju thene drejten po shikoja postimet tuaja dhe po flas profesioni im eshte te ndeshem shkoj ne vende ku ka rremuje ndodh shume here probleme,plus qe jam dhe i madh gati 2m dhe 100 kg gjate rruges sme thote gje kush asnje fjale rralle here ndonje mi rruge qe afrohet i pime po e le te qete si them gje njeriu duhet te fal nje here dy apo tre jo per pak apo shume behet probleme sepse vjen nje moment qe cdo gje paguhet shtrejt ca te sjell momenti sta sjell jeta kshu qe stop dhunes luftoni per gjera te shtrejta jo per ofendime
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Jo me larg se dje,kur njeri ofendsoi me fjale banale,ndersa un eca perpara pa ua vene veshin.Madje zuri edhe te qeshe nga menyra sesi i hodha nje veshtrim serioz,pastaj ktheu koken duke pare.Nuk ia vlej te tregoj karakterin tim me keshtu lloj njerezish.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Martohet çifti i lindur në të njëjtën ditë, në të njëjtën spital
» Tradhetia duhet paguar me te njejten monedhe..
» Mësuesi e ofendon para klasës, vajza e vogël e hedh “knockout”
» Arti i Rruges
» Ec rruges dhe po mendoj...
» Tradhetia duhet paguar me te njejten monedhe..
» Mësuesi e ofendon para klasës, vajza e vogël e hedh “knockout”
» Arti i Rruges
» Ec rruges dhe po mendoj...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi