Bon Jovi – “Top Cruise” i rokut
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Bon Jovi – “Top Cruise” i rokut
Jon Bon Jovi ndjehet sikur është “Tom Cruise” i muzikës rock 'n' roll, pasi bendi i tij ka qenë tmerrësisht i suksesshëm, por ka marrë pak shpërblime.
Derisa krijuesi i hitit “You Give Love a Bad Name” ka shitur mbi 120 milionë albume me bendin e tij, grupi kurrë nuk ka pranuar çmime të industrisë muzikore – që është e kundërta e karrierës së aktrimit të Jon.
“Unë jam lavdëruar për shumicën e punës time në televizion dhe film, por nuk kam shitur bileta të filmave, ndërsa me bendin tim, është sikur rasti i Tom Cruise. Kam pasur gjithë atë sukses komercial të cilin do të mund ta ëndërronit, por hej, djaloshi ende nuk ka një Oskar. Çfarë t’i bësh?”, ka thënë rokeri
Derisa krijuesi i hitit “You Give Love a Bad Name” ka shitur mbi 120 milionë albume me bendin e tij, grupi kurrë nuk ka pranuar çmime të industrisë muzikore – që është e kundërta e karrierës së aktrimit të Jon.
“Unë jam lavdëruar për shumicën e punës time në televizion dhe film, por nuk kam shitur bileta të filmave, ndërsa me bendin tim, është sikur rasti i Tom Cruise. Kam pasur gjithë atë sukses komercial të cilin do të mund ta ëndërronit, por hej, djaloshi ende nuk ka një Oskar. Çfarë t’i bësh?”, ka thënë rokeri
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bon Jovi – “Top Cruise” i rokut
nice ngjanka
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Bon Jovi hap një restorant për të varfërit
» Bon Jovi, pushime familjare në Kroaci
» Suri Cruise shpërthen në lot
» Familja Cruise argëtohet mbi akull
» Tom Cruise viziton Indinë (video)
» Bon Jovi, pushime familjare në Kroaci
» Suri Cruise shpërthen në lot
» Familja Cruise argëtohet mbi akull
» Tom Cruise viziton Indinë (video)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi