Kaltrina pas xhirimeve ia mësyn Londrës
4 posters
Faqja 1 e 1
Kaltrina pas xhirimeve ia mësyn Londrës
Pas xhirimeve të këngës “Hot” këngëtarja Kaltrina Selimi ka marrë rrugën për në Londër ku e priste koncerti i aranzhuar kohë më parë, por edhe i fejuari i saj Dritoni.“Më është dashur që të udhëtoj drejt Londrës për arsye se pata një mbrëmje muzikore këtu. Dhe pasi xhirimet e klipit kanë përfunduar e pashë të udhës të qëndroj më gjatë e të pushoj paksa”, ka thënë Kaltrina për InfoPress.
Ajo tashmë ka përfunduar xhirimet e videos së këngës “Hot”, të cilat i ka xhiruar në Vlorë dhe është ndarë shumë e kënaqur me punën.
“Xhirimet e klipit tim më të ri tashmë kanë përfunduar. Është një këngë verore, e punuar me përkushtim më të madh dhe besoj se do të pëlqehet. Edhe kësaj radhe punova me të njëjtit bashkëpunëtorë sikurse te kënga ‘Zero’, Don Arbas dhe MC Beka. Doja që xhirimet t’i bëja në bregdetin shqiptar, përkatësisht në Vlorë, prandaj vendosa që kësaj radhe të bashkëpunoj me produksionin “Max Production”. Mund të them se jam ndarë në përgjithësi e kënaqur me gjithçka që është punuar”, ka thënë Kaltirina Selimi.
Ajo tashmë ka përfunduar xhirimet e videos së këngës “Hot”, të cilat i ka xhiruar në Vlorë dhe është ndarë shumë e kënaqur me punën.
“Xhirimet e klipit tim më të ri tashmë kanë përfunduar. Është një këngë verore, e punuar me përkushtim më të madh dhe besoj se do të pëlqehet. Edhe kësaj radhe punova me të njëjtit bashkëpunëtorë sikurse te kënga ‘Zero’, Don Arbas dhe MC Beka. Doja që xhirimet t’i bëja në bregdetin shqiptar, përkatësisht në Vlorë, prandaj vendosa që kësaj radhe të bashkëpunoj me produksionin “Max Production”. Mund të them se jam ndarë në përgjithësi e kënaqur me gjithçka që është punuar”, ka thënë Kaltirina Selimi.
Re: Kaltrina pas xhirimeve ia mësyn Londrës
edhe kjo me te dashur.. po mire kto femrat shqiptare ne Londer te gjitha me te dashur qenkan?
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Te keto i mban shpresat ti Leo..se mos jane beqo.. 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
hahah jo, jo, nuk ka me shpresa.. edhe ajo ka vdek. Te gjitha te zena, te vjen keqe ti ndash.. 00027003
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
E cti bejsh,keshtu jan kengetaret tona.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011