Lohan të rikthehet në burg
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lohan të rikthehet në burg
Aktorja problematike, Lindsay Lohan mund të kthehet përsëri në burg, pasi theu lirinë e saj me kusht. Kjo erdhi pasi ishte testuar pozitivisht për alkool.
Lohan e cila ishte urdhëruar të qëndrojë në apartamentin e saj në Venice Beach të Kalifornisë deri më 29 qershor, teksa është e liruar me kusht, është testuar pozitivisht për alkool më 13 dhe 14 qershor, ndërsa tani duhet të paraqitet para gjykatëses Stephanie Sautner për një seancë dëgjimore pas thyerjes së lirisë me kusht.
“Ajo është nën presion dhe ekziston influencë e keqe përreth saj”, theksoi babai i saj Michael Lohan, i cili fajësoi miqtë e aktores për festën e mbajtur në shtëpinë e vajzës së tij.
Lohan e cila ishte urdhëruar të qëndrojë në apartamentin e saj në Venice Beach të Kalifornisë deri më 29 qershor, teksa është e liruar me kusht, është testuar pozitivisht për alkool më 13 dhe 14 qershor, ndërsa tani duhet të paraqitet para gjykatëses Stephanie Sautner për një seancë dëgjimore pas thyerjes së lirisë me kusht.
“Ajo është nën presion dhe ekziston influencë e keqe përreth saj”, theksoi babai i saj Michael Lohan, i cili fajësoi miqtë e aktores për festën e mbajtur në shtëpinë e vajzës së tij.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lohan të rikthehet në burg
te shkretes i shkoi jeta burg;cfare fati paska patur
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lohan siguron një rol të ri
» Tung Lohan, mos u kthe më!
» Arrestohet babai i Lindsay Lohan
» Problematikja Lohan po kthehet në rrugën e duhur
» Lohan lirohet nga arresti shtëpiak pas 35 ditëve
» Tung Lohan, mos u kthe më!
» Arrestohet babai i Lindsay Lohan
» Problematikja Lohan po kthehet në rrugën e duhur
» Lohan lirohet nga arresti shtëpiak pas 35 ditëve
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi