Ju ofrohen dy bileta falas per ne kinema, dhe...
+20
leta
Leo_uk
ak-47
T_o_n_i
Intriganti
Space
CuN@BosS/
kasperi
Medina
Alisa
Golden
Arabela
WebMaster
Durrsaku
Katniss
Emona
eGo0sTyle
Єямєℓiиdå
Maksi
Poeti Dhimbjes
24 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Ju ofrohen dy bileta falas per ne kinema, dhe...
First topic message reminder :
Supozojme se ju ofrohen dy bileta falas per te shkuar ne kinema dhe nuk keni deshire te shkoni vetem!
Cilin nga antaret e forumit do te ftonit per te ardhur me ju ne kinema?
Supozojme se ju ofrohen dy bileta falas per te shkuar ne kinema dhe nuk keni deshire te shkoni vetem!
Cilin nga antaret e forumit do te ftonit per te ardhur me ju ne kinema?
Re: Ju ofrohen dy bileta falas per ne kinema, dhe...
ok te flm,,,,shyqyr..me lat te vetme ketu
Alisa- I/e Regjistruar
- Postime : 1157
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/08/2011
Mosha : 35
Hobi : Noti
hec bujrum pra ikim
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
hajde pra ,,cfare do shohim
Alisa- I/e Regjistruar
Gjinia :
rendesi ka te jet dicka me 3d
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Alisa- I/e Regjistruar
Gjinia :
toni esht e zen alisa. Alisa un skam len vend pa te cuar ty, ca filmash kerkon me kta ti?
ak-47- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirana
Postime : 996
Gjinia :
Anëtarësuar : 06/08/2011
Mosha : 32
Hobi : cdo gje
dhe do ftoja Klea-n sot... Pasi te fillonte filmi do t'ja fusnim gjumit ... [You must be registered and logged in to see this image.] mbase nuk gerhasim si derri se jemi ftohur nje cik duke bredh... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Leo_uk shkruajti:dhe do ftoja Klea-n sot... Pasi te fillonte filmi do t'ja fusnim gjumit ... [You must be registered and logged in to see this image.] mbase nuk gerhasim si derri se jemi ftohur nje cik duke bredh... [You must be registered and logged in to see this image.]
Thashe se do te thoje do i fus duart kleas hahahahahaaha
Klea@Love shkruajti:Une me Kasperin [You must be registered and logged in to see this image.]
gati jame klea ku do shkojme vendos[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Do e ftoj kunaten time Emonen...[You must be registered and logged in to see this image.]
leta- Princeshë
- Postime : 6697
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/02/2010
shkojme ne Peje pra dhe e marum edhe letushenKlea@Love shkruajti:Ku te duash ti ta le ty ne dore [You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Klea@Love shkruajti:Leo_uk shkruajti:dhe do ftoja Klea-n sot... Pasi te fillonte filmi do t'ja fusnim gjumit ... [You must be registered and logged in to see this image.] mbase nuk gerhasim si derri se jemi ftohur nje cik duke bredh... [You must be registered and logged in to see this image.]
Thashe se do te thoje do i fus duart kleas hahahahahaaha
Pse si ty jam une ? Do vesh pantallona te gjata se nuk i dihet me ty... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
hahahaahahahahahahahaha avash avash shiko njehere pastaj plas me sy se edhe un do vesh pantallone me celes hahahahaha
po pres Elvisin une
Alisa- I/e Regjistruar
Gjinia :
nuk shkoj hic se nuk lejohet cigarja ne kinema dhe 2 ore pa cigare me mire me vrit
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
hahah e di ai cili eshte,kam porositur pak rrush e pop corn..shpresoj mos i harroj
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
maksin,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Nje e kam vet dhe ikim te tre hahahahahah ster cinema. Sta carrefur
[You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:Nje e kam vet dhe ikim te tre hahahahahah ster cinema. Sta carrefur
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
une po rri , po pres se mos me fton kush me ik per nej udhetim jasht shtetit, se kinamaja sme pelq hic......
une po rri , po pres se mos me fton kush me ik per nej udhetim jasht shtetit, se kinamaja sme pelq hic......
EMI- V.I.P Anëtarë
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
sa te coj gocen dhe nusen nga vjerra vij une me ty emi shkojme jashte shtetit[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
une po rri , po pres se mos me fton kush me ik per nej udhetim jasht shtetit, se kinamaja sme pelq hic...... [You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
hahahha ore ti cuno po jo ti mo, se je i zene ti...ka beqo ktu mo ne froum sa te duash...hahhahahahDurrsaku shkruajti:sa te coj gocen dhe nusen nga vjerra vij une me ty emi shkojme jashte shtetit[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
une po rri , po pres se mos me fton kush me ik per nej udhetim jasht shtetit, se kinamaja sme pelq hic...... [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
thashe po e provoj dhe une njehere te hedh grepat[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:hahahha ore ti cuno po jo ti mo, se je i zene ti...ka beqo ktu mo ne froum sa te duash...hahhahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:sa te coj gocen dhe nusen nga vjerra vij une me ty emi shkojme jashte shtetit[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
hahha po pra se vetm ti ke ngel pa me gjujte ktu ne forum...hahhah amon se po me shkri se qeshuri qe ne pik te mengjesit....Durrsaku shkruajti:thashe po e provoj dhe une njehere te hedh grepat[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:hahahha ore ti cuno po jo ti mo, se je i zene ti...ka beqo ktu mo ne froum sa te duash...hahhahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:sa te coj gocen dhe nusen nga vjerra vij une me ty emi shkojme jashte shtetit[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ouuu u prish dyrnjoja [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
epo ky eshte qellimi im qe te bej te argetohesh EMI se per kete kemi hyre jo me bere seriozin te jete per serioz ec e me shih ne durres dhe do te thuash jo jo seshte ky visi te betohemEMI shkruajti:hahha po pra se vetm ti ke ngel pa me gjujte ktu ne forum...hahhah amon se po me shkri se qeshuri qe ne pik te mengjesit.... [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:thashe po e provoj dhe une njehere te hedh grepat[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:hahahha ore ti cuno po jo ti mo, se je i zene ti...ka beqo ktu mo ne froum sa te duash...hahhahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:sa te coj gocen dhe nusen nga vjerra vij une me ty emi shkojme jashte shtetit[You must be registered and logged in to see this image.]EMI shkruajti:ja dhuroj MAKSIT dhe ARABELES.....
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
he mo ti cuno...kishe nej menje ti, per icik viagio..... neper ca vende ekzotike se ka fillu dimri ktej nga ne enuk e duroj dot te ftotin...T_o_n_i shkruajti:ouuu u prish dyrnjoja [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
viso kam pershtyepjen se po ma dredh me keto llafet qe po lexoj ...apo i bie e kunderta po ma dredh emi [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
[quote="T_o_n_i"]viso kam pershtyepjen se po ma dredh me keto llafet qe po lexoj ...apo i bie e kunderta po ma dredh emi [You must be registered and logged in to see this image.][/quote une me emin jemi shoke te mire mos dysho te asnje per njeri tjetrin por ki kujdes se eshte rradhe e madhe te dera e emit sa spo thyhet dhe ti duke ndenjur shume kohe pa hyre mund ta humbasesh shansin [724516]
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
se di,per z;otin sepse nuk ftoj njerez..................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ndonje ne vecanti se di,por kush te doj,vec deshire te kene,hahaha
Gladiola- I/e Regjistruar
- Postime : 1230
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/04/2012
i shes direkt se u ko bo keq per lek [You must be registered and logged in to see this image.] na rrofsht neti se i shohim filmat ne net me pare se ne kinema
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahaha Arabelen se qeshim gjat filmi qe shikojme haha [You must be registered and logged in to see this image.]
T-o-n-i & Emona do vinin me mua.[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Єямєℓiиdå shkruajti:T-o-n-i & Emona do vinin me mua.[You must be registered and logged in to see this image.]
me ty vi un moj por me Emonen se di se sikur na harroi [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
T_o_n_i shkruajti:Єямєℓiиdå shkruajti:T-o-n-i & Emona do vinin me mua.[You must be registered and logged in to see this image.]
me ty vi un moj por me Emonen se di se sikur na harroi [You must be registered and logged in to see this image.]
Hajde me mua se do e marrin dhe vjehrren time[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Maksi shkruajti:ja shes tonit se paska nevoje
jo reeee ti shes un ty se per vete i shoh ne net
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Tatuazh me logon e hekurudhës për bileta falas
» Kinema, shuhet Ben Gazzara
» Bileta për ne Hapsire kushton 140.000 Euro (Video)
» Skillz dhe Dafina dështim në Malmo, 250 bileta të shitura
» Sms falas
» Kinema, shuhet Ben Gazzara
» Bileta për ne Hapsire kushton 140.000 Euro (Video)
» Skillz dhe Dafina dështim në Malmo, 250 bileta të shitura
» Sms falas
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi