Sulm apo feste kronika ne vazhdim;
2 posters
Faqja 1 e 1
Sulm apo feste kronika ne vazhdim;
Peshqit e llojit Krap Aziatik, kanë sulmuar një varkë me të cilin lundronin disa anëtarë të një familjeje. E rrallë dhe ndoshta fare e paparë deri më tash një skenë e tillë. Fëmijët u frikësuan shumë,Videoja tregon pamje të papara që ndodhin në një lum fare të vogël e ku shfaqen me dhjetëra peshq të llojit Krap duke sulmuar egërsisht nga të gjitha anët varkën e vogël.
Kjo është një video familjare që peshqit e llojit Krap aziatik bëjnë një sulm të pabesueshëm. Ata e bombarduan këtë varkë në lumin Spoon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky lum është i njohur për numrin e madh të banorëve peshq të llojit Krap Aziatik. fillimisht fëmijët që ndodheshin në varkë, u kënaqën duke i parë gjuajtjet e peshqve, por më pas ata së bashku me anëtarët tjerë që ndodhin sipër varkës motorike u frikësuan nga ky sulm i pabesueshëm. Peshqit arrijnë që të kërcejnë deri më 2 metra lartësi. Për më tepër shikoni edhe videon, e cila për një kohë shumë të shkurtër ka arritur të klikohet nga më shumë se gjysmë milioni njerëz.
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Re: Sulm apo feste kronika ne vazhdim;
bhesoj se esht sulm
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :