Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe

2 posters

Shko poshtë

E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe Empty E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe

Mesazh nga Emona Sun 3 Jul 2011 - 7:32

E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe Main_RoseIsh e dashura e reperit Kanye West, modelja Amber Rose, ka kritikuar ashpër ish-asistentin e saj pasi ka nxjerrë në internet foto seksualisht eksplicite, çka i ka kushtuar asaj me një punë tejet fitimprurëse.
Fotot grafike të Rose-s lakuriqe, janë postuar në internet më herët gjatë kësaj jave dhe ajo tani ka përdorur Twitter-in për t’iu adresuar kësaj çështjeje.
Rose thotë se ish-ndihmësi i saj, të cilin ajo e kishte dëbuar nga puna, qëndron prapa zbulimit të këtyre fotove dhe insiston se ajo dhe i dashuri i saj, reperi Wiz Khalifa, e kishin ditur për mundësinë e zbulimit të këtyre fotove tashmë disa muaj.
Ajo tani e ka dënuar këtë hap të pamatur të ish-asistentit të saj dhe thotë se pikërisht ky zbulim ka bërë që ajo të humbë një kontratë të vlefshme modelimi.
“Kam dashur të pres deri në emisionin tim në radio për t’iu adresuar kësaj çështjeje, por dua ta them këtë tani. I kam besuar dikujt që ka punuar për mua dhe e kam lejuar të përdorë laptopin tim dhe e kam zënë atë duke i dërguar fotot e mia në adresën e tij elektronike dhe e kam pushuar nga puna. Tashmë disa muaj unë dhe Wiz e kemi ditur se ai do t’i botojë fotot. Dhe tani, kompania për të cilën kam modeluar, nuk dëshiron të punojë më me mua, pikërisht për këto foto”, ka shkruar ajo.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe Empty Re: E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe

Mesazh nga Anakonda Sun 10 Jun 2012 - 18:53

epo tashi u be cu be;mend per her tjeter
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time