E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe
Ish e dashura e reperit Kanye West, modelja Amber Rose, ka kritikuar ashpër ish-asistentin e saj pasi ka nxjerrë në internet foto seksualisht eksplicite, çka i ka kushtuar asaj me një punë tejet fitimprurëse.
Fotot grafike të Rose-s lakuriqe, janë postuar në internet më herët gjatë kësaj jave dhe ajo tani ka përdorur Twitter-in për t’iu adresuar kësaj çështjeje.
Rose thotë se ish-ndihmësi i saj, të cilin ajo e kishte dëbuar nga puna, qëndron prapa zbulimit të këtyre fotove dhe insiston se ajo dhe i dashuri i saj, reperi Wiz Khalifa, e kishin ditur për mundësinë e zbulimit të këtyre fotove tashmë disa muaj.
Ajo tani e ka dënuar këtë hap të pamatur të ish-asistentit të saj dhe thotë se pikërisht ky zbulim ka bërë që ajo të humbë një kontratë të vlefshme modelimi.
“Kam dashur të pres deri në emisionin tim në radio për t’iu adresuar kësaj çështjeje, por dua ta them këtë tani. I kam besuar dikujt që ka punuar për mua dhe e kam lejuar të përdorë laptopin tim dhe e kam zënë atë duke i dërguar fotot e mia në adresën e tij elektronike dhe e kam pushuar nga puna. Tashmë disa muaj unë dhe Wiz e kemi ditur se ai do t’i botojë fotot. Dhe tani, kompania për të cilën kam modeluar, nuk dëshiron të punojë më me mua, pikërisht për këto foto”, ka shkruar ajo.
Fotot grafike të Rose-s lakuriqe, janë postuar në internet më herët gjatë kësaj jave dhe ajo tani ka përdorur Twitter-in për t’iu adresuar kësaj çështjeje.
Rose thotë se ish-ndihmësi i saj, të cilin ajo e kishte dëbuar nga puna, qëndron prapa zbulimit të këtyre fotove dhe insiston se ajo dhe i dashuri i saj, reperi Wiz Khalifa, e kishin ditur për mundësinë e zbulimit të këtyre fotove tashmë disa muaj.
Ajo tani e ka dënuar këtë hap të pamatur të ish-asistentit të saj dhe thotë se pikërisht ky zbulim ka bërë që ajo të humbë një kontratë të vlefshme modelimi.
“Kam dashur të pres deri në emisionin tim në radio për t’iu adresuar kësaj çështjeje, por dua ta them këtë tani. I kam besuar dikujt që ka punuar për mua dhe e kam lejuar të përdorë laptopin tim dhe e kam zënë atë duke i dërguar fotot e mia në adresën e tij elektronike dhe e kam pushuar nga puna. Tashmë disa muaj unë dhe Wiz e kemi ditur se ai do t’i botojë fotot. Dhe tani, kompania për të cilën kam modeluar, nuk dëshiron të punojë më me mua, pikërisht për këto foto”, ka shkruar ajo.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: E zemëruar për botimin e fotove lakuriqe
epo tashi u be cu be;mend per her tjeter
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kombinim i bukur i fotove
» Perse kur njeriu eshte i zemeruar, deshiron apo ka nevoje te pije alkool!?
» Komente rreth fotove te anetareve
» Rezarta shton arsenalin e fotove artistike
» Të gjitha të vërtetat e saj lakuriqe...paksa të frikshme
» Perse kur njeriu eshte i zemeruar, deshiron apo ka nevoje te pije alkool!?
» Komente rreth fotove te anetareve
» Rezarta shton arsenalin e fotove artistike
» Të gjitha të vërtetat e saj lakuriqe...paksa të frikshme
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi