Nusja mungon në dasmë sepse ishte e dehur
2 posters
Faqja 1 e 1
Nusja mungon në dasmë sepse ishte e dehur
Siobhan Watson gjithmonë kishte ëndërruar se si do të ishte dita e saj e martesës, por një ditë para ditës së madhe ajo ka shkatërruar gjithçka me një festë beqarie që doli jashtë kontrollit.
24-vjeçarja nuk është paraqitur në kishë sepse kishte pirë aq shumë sa është zgjuar në një hotel vetëm rreth mesditës, në një kohë që në mëngjes duhej të ishte në altar.
“Ndihesha shumë keq kur u zgjova dhe kisha të vjella. Kur pashë orën ishte 13.30 dhe kuptova që kisha humbur dasmën”, shprehet vajza angleze.
“Familja ime kishte harxhuar rreth 15 mijë euro atë ditë dhe unë mungova. Në përgjithësi pi vetëm një gotë shampanjë për Krishtlindje ose kur kam ditëlindjen, por nuk e di se çfarë ndodhi atë ditë. Duhet të kisha kontrolluar veten. Më vjen keq që lashë Aronin të më priste në altar”, shton Siobhan.
Meqë ra fjala tek Aron, djali menjëherë ka përfunduar marrëdhënien me atë që duhej të ishte nusja e tij.
“Unë jam ende e dashuruar me të, por ai tashmë nuk më flet më. Ndihet i turpëruar dhe nuk arrin të më falë atë që bëra”, përfundon Siobhan Watson.
24-vjeçarja nuk është paraqitur në kishë sepse kishte pirë aq shumë sa është zgjuar në një hotel vetëm rreth mesditës, në një kohë që në mëngjes duhej të ishte në altar.
“Ndihesha shumë keq kur u zgjova dhe kisha të vjella. Kur pashë orën ishte 13.30 dhe kuptova që kisha humbur dasmën”, shprehet vajza angleze.
“Familja ime kishte harxhuar rreth 15 mijë euro atë ditë dhe unë mungova. Në përgjithësi pi vetëm një gotë shampanjë për Krishtlindje ose kur kam ditëlindjen, por nuk e di se çfarë ndodhi atë ditë. Duhet të kisha kontrolluar veten. Më vjen keq që lashë Aronin të më priste në altar”, shton Siobhan.
Meqë ra fjala tek Aron, djali menjëherë ka përfunduar marrëdhënien me atë që duhej të ishte nusja e tij.
“Unë jam ende e dashuruar me të, por ai tashmë nuk më flet më. Ndihet i turpëruar dhe nuk arrin të më falë atë që bëra”, përfundon Siobhan Watson.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Nusja mungon në dasmë sepse ishte e dehur
hajt mo,ka dash te marr pushim qe te qetesohet disi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vrau dhe copëtoi bashkëshorten e tij sepse ajo ishte shtatzënë për herë të dhjetë!
» E larguan nga puna ne banke sepse ishte shum seksi....
» Një dasmë e ndaluar
» Dasmë nën tingujt e himnit të Championsit
» I dehur vozit 49 fëmijë
» E larguan nga puna ne banke sepse ishte shum seksi....
» Një dasmë e ndaluar
» Dasmë nën tingujt e himnit të Championsit
» I dehur vozit 49 fëmijë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi