Kurbeti na shkaterroj malli na dogji per vendlindjen tone.
+8
Visi Kurtdedja
Anakonda
Durrsaku
e panjohura
Neutral_ne_politike
Poeti Dhimbjes
Darius
WebMaster
12 posters
Faqja 1 e 1
Kurbeti na shkaterroj malli na dogji per vendlindjen tone.
Te gjithe po thuajse shumica ndodhemi ne mergim ..edhe te gjithe kan mall per familjet e tyre qe kan kohe qe si kan pare edhe takuar ..Po filloj une duke ju pershendetur edhe duke ju uruar qe te riktheheni sa me shpejte ne vendlindje pran njerezve me te dashur pran babait edhe nenes vellait edhe motres nipera edhe mbesa ..Ju uroj cdo te mire ne jete te gjithve kudo qe jeni .. lot
Secili te sjelli ne kete teme Poezi apo Kenge per mergimin
lot
Secili te sjelli ne kete teme Poezi apo Kenge per mergimin
lot
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Mon 11 Jul 2011 - 9:32, edituar 1 herë gjithsej
Re: Kurbeti na shkaterroj malli na dogji per vendlindjen tone.
:qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj:
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Pershendetje e nderuar Klea dhe te falenderoj nga zemra per nisjen e nje teme te tille.
Mergimi eshte vertet nje plage qe rrjedh gjak vazhdimisht, pothuajse ne cdo zemer dhe cdo familje Shqiptare.
Eshte plaga qe ka kulluar dhe do te vazhdoje te kulloje gjak per shekuj e shekuj me radhe.
Urime edhe per perzgjedhjen e kenges se bukur mesiper te kenduar nga Shpetim Levendi, pasi eshte dhe do te mbetet njera nga kenget me te pelqyera nga une, gjersa te jem gjalle.
Koicidim i cuditshem, pasi ne dite korriku jam larguar edhe vete nga Shqiperia, dhe po me ditet e korrikut nis edhe kjo kenge vajtuese per mergimin, shijen e cilit mjaft e provuan dhe askujt s'do ja deshiroja t'a provonte, te pakten ne kete menyre...
Mergimi eshte vertet nje plage qe rrjedh gjak vazhdimisht, pothuajse ne cdo zemer dhe cdo familje Shqiptare.
Eshte plaga qe ka kulluar dhe do te vazhdoje te kulloje gjak per shekuj e shekuj me radhe.
Urime edhe per perzgjedhjen e kenges se bukur mesiper te kenduar nga Shpetim Levendi, pasi eshte dhe do te mbetet njera nga kenget me te pelqyera nga une, gjersa te jem gjalle.
Koicidim i cuditshem, pasi ne dite korriku jam larguar edhe vete nga Shqiperia, dhe po me ditet e korrikut nis edhe kjo kenge vajtuese per mergimin, shijen e cilit mjaft e provuan dhe askujt s'do ja deshiroja t'a provonte, te pakten ne kete menyre...
Dita e korrikut dita ku shum prej nesh ishim ne ate Anije qe po shikoni tani ne vidio te kesaj kenge ku un bej pjese ne ate ..Ska gje me te keqe qe te largohesh nga vendi yt sepse njerezit skishin jete ashtu si mendonin skishin realizimm endrash skishin buke po vetem vuajtje edhe ky fakt na beri te largoheshim nga vendiljda ..Uroj qe nje dite te kete nje rikthim edhe nje shpirte te qete per te gjithe ne .. lot
Po une c'te ve? E dini se ju e keni hallin me mire sesa une, qe kam lindur jashte vendlindjes se prinderve te mi - suaj? Une ndodhem ne mes te tre zjarreve; Suedi-Shqiperi-Kosove dhe askush s'me ben derman, s'me kane parasysh si suedez as si shqiptar. Shqiperi e Kosove me thone "ti je suedez", ndersa ne Suedi me thone "me mish e gjak je shqiptar - teorikisht vetem je suedez".....
Neutral_ne_politike- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Malmë
Postime : 343
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/07/2011
Mosha : 34
Hobi : Fifa -futboll-
e panjohura- I/e Regjistruar
- Postime : 186
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/11/2011
Mosha : 47
kam ik dhe kak ardhur shume here por skam ndermend me leviz me
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Hobi : cigarja
Une asnjehere nuk leshova vendlindjen,as atehere kur na debuan,por prap jame shum afer e shum larg nga vendi ku linda,pasi shtepia me mbeti ne veri te qytetit tim te ndar!Keshtu qe ndihem sikur ,,gurbetqare''!
e panjohura- I/e Regjistruar
- Postime : 186
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/11/2011
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
ke te drejtte merr malli te degjosh nje ze shqiptari qe te pershendet :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku: :zhduku:
Visi Kurtdedja- I/e Regjistruar
- Postime : 10
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2012
Mosha : 29
Ne gurbet je ti Visi?
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
e panjohura shkruajti:Une asnjehere nuk leshova vendlindjen,as atehere kur na debuan,por prap jame shum afer e shum larg nga vendi ku linda,pasi shtepia me mbeti ne veri te qytetit tim te ndar!Keshtu qe ndihem sikur ,,gurbetqare''!
Poete
Aq sa e dhimshme,aq kuptimplote ne ato rrjeshta.
Ah te kisha nje grusht te forte
Ti bija malit qe s'bzan!!
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Eriku- I/e Regjistruar
- Postime : 572
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/10/2011
Po zgjeth kete kenge sepse e njoh shume mir historin dhe njerzit per te cilit flet
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
Me pelqen kjo kengeReta labja shkruajti:Po zgjeth kete kenge sepse e njoh shume mir historin dhe njerzit per te cilit flet
Eriku- I/e Regjistruar
- Postime : 572
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/10/2011
edhe mua shumeEriku shkruajti:Me pelqen kjo kengeReta labja shkruajti:Po zgjeth kete kenge sepse e njoh shume mir historin dhe njerzit per te cilit flet
Labja- Princeshë
Gjinia :
Labja- Princeshë
Gjinia :
:qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj: :qajjjjjj:
Similar topics
» Dogji burrin me vaj të nxehtë, burg pa afat gruas
» Buqete me kenge Kurbeti...
» Me ka mare malli per ...
» Rovena Stefa sjell versionin e ri të këngës “Malli”
» Dhe tani pak nostalgji...ju ka marre malli per femijerine?!! Cilat jane lojërat që nuk luhen më???!!!
» Buqete me kenge Kurbeti...
» Me ka mare malli per ...
» Rovena Stefa sjell versionin e ri të këngës “Malli”
» Dhe tani pak nostalgji...ju ka marre malli per femijerine?!! Cilat jane lojërat që nuk luhen më???!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi