C'eshte pendimi per ju???
+2
Єямєℓiиdå
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
C'eshte pendimi per ju???
Kush ka qene hera e pare qe mund te mbani mend se jeni penduar???
C'rol luan pendimi tek ju???
Mendoni se ai ndikon pozitivisht apo negativisht kur ndodh???
Po kur pendohen te tjeret(ne pranine tuaj /ne dicka qe ka te beje me ju) cfare ndjesie provoni???
Jam kurioze te lexoj sa me shume pergjigje te sinqerta
Re: C'eshte pendimi per ju???
Hmm pendimi mund te merret si mesim mendoj une...se mbaj mend kur jam penduar per here te pare ama disa here jam penduar per gjera te ndryshme..po ashtu edhe kur dikush pendohet per dicka qe ka te bej me mua..e di si ndjehet dhe me e lehte te fali.
Nëse do të gjesh njeri të sinqertë në këtë botë.. fol me një të penduar..e nëse ai/ajo nuk tregohet i/e sinqertë..ti ke takuar një mëkatar/e të pandreqshëm.
Nëse do të gjesh njeri të sinqertë në këtë botë.. fol me një të penduar..e nëse ai/ajo nuk tregohet i/e sinqertë..ti ke takuar një mëkatar/e të pandreqshëm.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
jo vetem te kuptosh qe ke gabuar por dhe te marresh vendimin qe mos ta perserishesh me,,,gabimin,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Eshte dicka qe pranon qe ke gabuar edhe nuk duhet ta perserisesh po nganjehere njeriu pendohet edhe per gjera kota qe skan kuptim ..
Ndjenje e fajit, do thosha une - nganjehere ia dalim te korrigjojme veten, por, ne te shumten e rasteve, kot me kot mundohemi ndaj dhe le gjurme pergjithmone ne jetet tona.
Neutral_ne_politike- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Malmë
Postime : 343
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/07/2011
Mosha : 34
Hobi : Fifa -futboll-
Hmm S'me ka ndodhe te pendohem per na'i gjo qe eshte a'q e madhe sa qe patjeter duhet tendjeja veten time ne faji''Pendim te madhe '',me ka ndodhe ne ca raste kur pendohem per ca gjera koti qe s'kan shum pesh!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Pendohem dhe kerkoj te falur,te gjithe gabojne por luam ai/ajo qe kuptojne gabimin.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi