Florence – dashnorja e re e princit Harry
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Florence – dashnorja e re e princit Harry
Vajza e re e princit Harry është në shënjestër të tabloidëve britanikë. Florence Brudenell-Bruce, manekine, vazhdimisht krahasohet me Kate Middleton bashkëshorten e princit William.
Është e qartë se princi Harry i do biondinat dhe po kështu, sipas pohimeve të burimeve të afërta me princërit, ai është shumë më pak pretencioz nga vëllai i vet William. Kështu është edhe me të përzgjedhurat e tyre: përderisa bashkëshortja Williamit Kate ishte çdo ditë sipas traditës dhe rregullohet tepër mirë duke i kushtuar shumë kujdes edhe çantës, Florence është shumë më komode.
Manekenia vë syze të njëjta at çdo ditë dhe shpesh shihet me po të njëjtën çantë dhe nuk kujdeset shumë për të. Për të është me rëndësi që të vishet sa më rehatshëm dhe sa më thjesht. Nëse princi Harry vendos të qëndrojë para altarit me Florence, nuk ka dyshim se stili i saj nuk do t’i pëlqejë gjyshes kritikuese mbretëreshës i Elisabete II.
Është e qartë se princi Harry i do biondinat dhe po kështu, sipas pohimeve të burimeve të afërta me princërit, ai është shumë më pak pretencioz nga vëllai i vet William. Kështu është edhe me të përzgjedhurat e tyre: përderisa bashkëshortja Williamit Kate ishte çdo ditë sipas traditës dhe rregullohet tepër mirë duke i kushtuar shumë kujdes edhe çantës, Florence është shumë më komode.
Manekenia vë syze të njëjta at çdo ditë dhe shpesh shihet me po të njëjtën çantë dhe nuk kujdeset shumë për të. Për të është me rëndësi që të vishet sa më rehatshëm dhe sa më thjesht. Nëse princi Harry vendos të qëndrojë para altarit me Florence, nuk ka dyshim se stili i saj nuk do t’i pëlqejë gjyshes kritikuese mbretëreshës i Elisabete II.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Florence – dashnorja e re e princit Harry
pse edhe ky paska dashnore eeee
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
shefe shefe princi me dsashnore;u prish dashnia
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
e mire qenka
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Similar topics
» Princi Harry: Druaj se nuk do e gjej kurrë dashurinë
» Beckham dhe Princi Harry, bashkë në ditën e falenderimeve
» Pretendimet e Miss Bahames për princin Harry?
» Pippa Middleton magjeps princin Harry
» Debbie Harry lavdëron Lady Gagan
» Beckham dhe Princi Harry, bashkë në ditën e falenderimeve
» Pretendimet e Miss Bahames për princin Harry?
» Pippa Middleton magjeps princin Harry
» Debbie Harry lavdëron Lady Gagan
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi