Vanessa, shumë ndryshe në filmin e ri
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Vanessa, shumë ndryshe në filmin e ri
Ne jemi mësuar ta shohim Vanessa Hudgens në formë të jashtëzakonshme në filmat që ka aktruar më parë, por filmi i ri “Gimme Shelter” në fakt e ka ndryshuar aktoren sa që e ka bërë të mos njihet fare se është ajo.
Fotografitë nga xhirimet e yllit të Disney kanë shokuar fansat, pasi ajo nën rroba copa-copa dhe në rolin e një femre të pa strehë u duk mjaft e frikshme.
“Hej djema, si jeni? Unë jam aq e ngazëllyer për punën e bërë në ‘Gimme Shelter’. Jam e shokuar se si po dukem në këtë film. Është fantastike”, ka thënë Vanessa.
Fotografitë nga xhirimet e yllit të Disney kanë shokuar fansat, pasi ajo nën rroba copa-copa dhe në rolin e një femre të pa strehë u duk mjaft e frikshme.
“Hej djema, si jeni? Unë jam aq e ngazëllyer për punën e bërë në ‘Gimme Shelter’. Jam e shokuar se si po dukem në këtë film. Është fantastike”, ka thënë Vanessa.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Vanessa, shumë ndryshe në filmin e ri
esht simpatike goca;e mire edhe pse loz filmka kalamajsh
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Al Pacino në filmin për John Lennonin
» Bigelow xhiron filmin për vrasjen e bin Ladenit
» Cruise dhe Beyonce në filmin e ri të Eastwoodit
» Kirsten Danste në filmin “Upside Down”
» Shihe filmin dhe fito 10.000 dollarë?
» Bigelow xhiron filmin për vrasjen e bin Ladenit
» Cruise dhe Beyonce në filmin e ri të Eastwoodit
» Kirsten Danste në filmin “Upside Down”
» Shihe filmin dhe fito 10.000 dollarë?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi