Burrat në Shqipëri, më dembelë se gratë.
+3
Leo_uk
anarki-94
WebMaster
7 posters
Faqja 1 e 1
Burrat në Shqipëri, më dembelë se gratë.
Shqiptarët harxhojnë mesatarisht vetëm 4 orë në ditë për të punuar, ndërkohë që flejnë mesatarisht 9 orë.
Në një studim të kryer nga INSTAT, ku janë marrë në shqyrtim për një vit 2250 familje është evidentuar se meshkujt jo vetëm harxhojnë më shumë kohë për punë të paguar ne krahasim femrat, por paguhen te pakten 35 % me shume se gjinia femerore, per te njejten kohe pune
Ne kete studim tregohen se 95 % e grave dhe 39 % e burrave merren me pune shtepie, kujdesen per femijet, pergatisin ushqimin dhe bejne pazarin. Ekspertet kane analizuar diten e nje familjeje normale, ku rezulton mesatarisht se rreth ores 23 te mbremjes te pakten 40 % e burrave shkojne per te fjetur dhe 60% e grave jane duke bere pune ne shtepi.
Meshkujt shqiptare kane me teper kohe te lire per t’u marre me veten apo per te pare televizor, ne krahasim me meshkujt ne Norvegji, ku puna ne familje ndahet njesoj mes dy partnereve. Nderkohe ne Itali burrat harxhojne me shume kohe per punet e shtepise sesa grate.
Burimi i Temes Tema Online
Në një studim të kryer nga INSTAT, ku janë marrë në shqyrtim për një vit 2250 familje është evidentuar se meshkujt jo vetëm harxhojnë më shumë kohë për punë të paguar ne krahasim femrat, por paguhen te pakten 35 % me shume se gjinia femerore, per te njejten kohe pune
Ne kete studim tregohen se 95 % e grave dhe 39 % e burrave merren me pune shtepie, kujdesen per femijet, pergatisin ushqimin dhe bejne pazarin. Ekspertet kane analizuar diten e nje familjeje normale, ku rezulton mesatarisht se rreth ores 23 te mbremjes te pakten 40 % e burrave shkojne per te fjetur dhe 60% e grave jane duke bere pune ne shtepi.
Meshkujt shqiptare kane me teper kohe te lire per t’u marre me veten apo per te pare televizor, ne krahasim me meshkujt ne Norvegji, ku puna ne familje ndahet njesoj mes dy partnereve. Nderkohe ne Itali burrat harxhojne me shume kohe per punet e shtepise sesa grate.
Burimi i Temes Tema Online
Re: Burrat në Shqipëri, më dembelë se gratë.
jo ceshte ai llaf pse na shani ne te shkretet punojne gjith diten
merrini burrat italiane apo norvegjeze... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Uaaaaaaa,Paska kesi Dembela a?
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
a mos do me ja la dhe brekat grus nc nc nc kshu jane italianet dhe norvegjezet laja brekt qorapet edhe mundesisht qoja ne gjume
absolutisht e gabume kjo gje
absolutisht e gabume kjo gje
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Jane si cke me te,e pastaj na duan ngrohtesi dhe respekt kur nuk respektojne rregullat.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
E po pyll pa derra nuk ka, thote nje fjale e urte popullore.
Similar topics
» Gratë mbi burrat, me paga
» Grate ne karriere, te pabesa si burrat
» 10 gjërat që burrat kërkojnë te gratë
» Gratë çeke mund t’i huazojnë burrat
» 10 gjërat që burrat kërkojnë te gratë
» Gratë çeke mund t’i huazojnë burrat
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: