Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!
2 posters
Faqja 1 e 1
Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!
Ai është nga Indonezia dhe është totalisht i varur ndaj nikotinës. Prindërit kanë provuar t’ia ndalojnë, por ai bëhet i padurueshëm, qan dhe ulërin deri sa t’i japin cigare për të pirë.
Ardi Rizal pi 2 paketa në ditë. E megjithatë babai i tij Muhamed, 30-vjeçar, thotë se djali duket mjaft i shëndetshëm dhe se nuk ka pasur asnjëherë probleme me shëndetin. Për të duhani nuk përbën asnjë problem.
Nëna e tij Diana, 26-vjeçare, thotë se ai është plotësisht i varur nga duhani. “Nëse nuk i japim cigare, nevrikoset, ulërin dhe përplasë kokën në mur. Ai më thotë se ndihet i pafuqishëm dhe i sëmurë”, thotë ajo.
Ardi konsumon vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzojnë 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore.
Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duhan mesatarisht që nga mosha 5-vjeç.
Ardi Rizal pi 2 paketa në ditë. E megjithatë babai i tij Muhamed, 30-vjeçar, thotë se djali duket mjaft i shëndetshëm dhe se nuk ka pasur asnjëherë probleme me shëndetin. Për të duhani nuk përbën asnjë problem.
Nëna e tij Diana, 26-vjeçare, thotë se ai është plotësisht i varur nga duhani. “Nëse nuk i japim cigare, nevrikoset, ulërin dhe përplasë kokën në mur. Ai më thotë se ndihet i pafuqishëm dhe i sëmurë”, thotë ajo.
Ardi konsumon vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzojnë 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore.
Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duhan mesatarisht që nga mosha 5-vjeç.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!
jo ky ma kalonka mu per duhan ska mundesi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Djali 14 muajsh, më i gjatë se nëna.
» Një cigare në dite - dy herë rreziku më i madh nga vdekja e hershme
» Lejuan fëmijë 18 muajsh të drogohej
» Shokuese: 4-vjeçarja tymos cigare (FOTO)
» Snoop Dogg me cigare të dyshimtë në koncert
» Një cigare në dite - dy herë rreziku më i madh nga vdekja e hershme
» Lejuan fëmijë 18 muajsh të drogohej
» Shokuese: 4-vjeçarja tymos cigare (FOTO)
» Snoop Dogg me cigare të dyshimtë në koncert
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi