Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!

2 posters

Shko poshtë

Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !! Empty Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!

Mesazh nga Єямєℓiиdå Thu 4 Aug 2011 - 2:48

Ai është nga Indonezia dhe është totalisht i varur ndaj nikotinës. Prindërit kanë provuar t’ia ndalojnë, por ai bëhet i padurueshëm, qan dhe ulërin deri sa t’i japin cigare për të pirë.

Ardi Rizal pi 2 paketa në ditë. E megjithatë babai i tij Muhamed, 30-vjeçar, thotë se djali duket mjaft i shëndetshëm dhe se nuk ka pasur asnjëherë probleme me shëndetin. Për të duhani nuk përbën asnjë problem.

Nëna e tij Diana, 26-vjeçare, thotë se ai është plotësisht i varur nga duhani. “Nëse nuk i japim cigare, nevrikoset, ulërin dhe përplasë kokën në mur. Ai më thotë se ndihet i pafuqishëm dhe i sëmurë”, thotë ajo.

Ardi konsumon vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzojnë 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore.

Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duhan mesatarisht që nga mosha 5-vjeç.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !! Empty Re: Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!

Mesazh nga Anakonda Mon 2 Apr 2012 - 18:28

jo ky ma kalonka mu per duhan ska mundesi
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time