Lejuan fëmijë 18 muajsh të drogohej
2 posters
Faqja 1 e 1
Lejuan fëmijë 18 muajsh të drogohej
Prindërit e një foshnje 18 muajsh nga Kalifornia, janë arrestuar për shkak se kanë lejuar që fëmija i tyre të drogohet me kokainë. Pas marrjes së drogës, nëna 20 vjeçe e fëmijës, Priscilla Tabarez ka lajmëruar ndihmën e shpejtë ku më pas ai është dërguar në spital për trajtim të mëtejmë.
Ajo së bashku me bashkëshortin 27 vjeç, Daniel Sanchez, janë arrestuar, kurse djalin i tyre është marrë nën përkujdesjen e shtetit.
“Fatkeqësisht, ky është një rast i veçantë ku një fëmijë shumë i vogël i është ekspozuar substancave narkotike. Fati i mirë është se prindërit e fëmijës tani janë të burgosur, ndërsa fëmija është në duar të sigurta”, thotë zëdhënësi i policisë.(Zeri.info)
Ajo së bashku me bashkëshortin 27 vjeç, Daniel Sanchez, janë arrestuar, kurse djalin i tyre është marrë nën përkujdesjen e shtetit.
“Fatkeqësisht, ky është një rast i veçantë ku një fëmijë shumë i vogël i është ekspozuar substancave narkotike. Fati i mirë është se prindërit e fëmijës tani janë të burgosur, ndërsa fëmija është në duar të sigurta”, thotë zëdhënësi i policisë.(Zeri.info)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lejuan fëmijë 18 muajsh të drogohej
cfare prinderish qe sdine te kujdesen as per femijen e tyre,sa keq me vjen per femijen sepse do jet ai qe do i vuaje keto pasoja
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Fëmijët kuptojnë fjalët që 6-muajsh
» Djali 14 muajsh, më i gjatë se nëna.
» Kerkohej per vrasje, kapet pas dy muajsh
» Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!
» Bukuroshja e fjetur, bie në gjumë e zgjohet pas dy muajsh
» Djali 14 muajsh, më i gjatë se nëna.
» Kerkohej per vrasje, kapet pas dy muajsh
» Djali 18-muajsh që pi 40 cigare në ditë !!
» Bukuroshja e fjetur, bie në gjumë e zgjohet pas dy muajsh
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi