Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
+10
Anakonda
T_o_n_i
Arabela
Durrsaku
Emona
Daku
Katniss
Leo_uk
Єямєℓiиdå
Poeti Dhimbjes
14 posters
Faqja 1 e 1
Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
Re: Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
Haja gure...sinqerisht...e mbaj edhe mend...me qeshin familja kur ma kujtojne.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
gjuaja macet me tulla... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Eямєℓiиdå shkruajti:Haja gure...sinqerisht...e mbaj edhe mend...me qeshin familja kur ma kujtojne.
Lol Linda, te gjithe kane ngrene dicka, une letra
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
prandaj ke dale inteligjente ti Calli, haje provimet e shkolles ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
q.esh Ka pas me keq se une, dikush ka ngrene balte, dikush edhe qelq q.esh
Katniss- Princeshë
Gjinia :
Une di qe Klea hante milingona ... ju hidhte edhe sheqer mbi siper .. ka turp te tregoj sot.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hipja ne peme ( jam shendoshur ca)
te ngac bicikleten pa duar ( jam ne prag martese) :p
te ngac bicikleten pa duar ( jam ne prag martese) :p
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Katunaro , po karroc me guxhineta ke pas mer? [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Calliope shkruajti:Eямєℓiиdå shkruajti:Haja gure...sinqerisht...e mbaj edhe mend...me qeshin familja kur ma kujtojne.
Lol Linda, te gjithe kane ngrene dicka, une letra
Le qe kur atehere shkoja me dele...kur ishin duke kullos shkoj dhe ja thithja qumeshtin midis fushes......amon se du me vdek duke qesh lol q.esh
Saimir me kete teme ja ke lene vetes ti.... 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
ahhaahhahahahahhahaha e madhe kjo q.esh
Katniss- Princeshë
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:Katunaro , po karroc me guxhineta ke pas mer? [You must be registered and logged in to see this image.]
Emri im ka qene WANTED ke dera NISHIRAKUT
se e cmena rojen tu i vjedh guzhinjetat
Kam pas SUperKarroce , me sedilje yll, timon ( makinash nga to ke pishinat)
Dhe ate q eme shtynte shume te fuqishem :p
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Haja pershesh me kos me sheqer lol se kosi ish i tharbet idhullllll...kur nuk kish sheqer..qaja..dilja ne krye te oborrit dhe rrokullisesha ne shpine e ne bark deri ne fund te tij..nga nervat.....u qetesosha pastaj shkoja dhe e haja ashtu se nuk kishte gje tjeter lol............ q.esh
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Vajta njer une ne fshat me pushime.. edhe me derguan me delet e bagetit.. ku merrja vesh une i thosha delse: te lutem mos ik moj.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Me_I_Bukuri_Katunit shkruajti:Leo_uk shkruajti:Katunaro , po karroc me guxhineta ke pas mer? [You must be registered and logged in to see this image.]
Emri im ka qene WANTED ke dera NISHIRAKUT
se e cmena rojen tu i vjedh guzhinjetat
Kam pas SUperKarroce , me sedilje yll, timon ( makinash nga to ke pishinat)
Dhe ate q eme shtynte shume te fuqishem :p
paske qene njesh.. [You must be registered and logged in to see this image.] i madh plako! [You must be registered and logged in to see this image.]
une zgjoja gjithe lagjen ne vape, ma thyhen direkt.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
...E urreja kur me benin Foto Prindrit ,gjithmone kom dale ne foto e mrrolur...Pas fotos ,vrapoja ne dhom dhe plaste vaji deri sa me kalonte nervoza lol.... Qeshh kur em kujtohet.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
lartesite i kam shume frike tani
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
beja shume paralele,,,tani jo,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
beja cicin ke dysheku [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
rrifja djemte e lagjes,sepse sdinin te luanin futboll.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Kam pas bo ushtrimet e traut te ekuilibrit ke parvazi i ballkonit ne kat te dyte dhe poshte kisha kalamojt e lagjes per spektatore
ueeee cfare teme
luaja ter dite sa edhe x drek nuk vija ndonjeher se me merrte mami brenda te flija ose te lexoja, shkoja vetem kur shifja qe nuk kishte njeri ne shtepi
ehhh cfare kohesh.... nostalgji e madhe
luaja ter dite sa edhe x drek nuk vija ndonjeher se me merrte mami brenda te flija ose te lexoja, shkoja vetem kur shifja qe nuk kishte njeri ne shtepi
ehhh cfare kohesh.... nostalgji e madhe
Free spirit- Princeshë
- Vendbanimi : In my world
Postime : 4803
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/08/2011
Zbrisja shkallet e pallatit me vertikale hahahahah kur e kujtoj...ta bojn kalamojt e mi bohem me zemer ( tani jan rrit se une kam qen e vogel)
nuk i kam pas problem lartesite atehere, ndersa tani i kam pak frike
Free spirit- Princeshë
- Vendbanimi : In my world
Postime : 4803
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/08/2011
Kena pas bo gara noti deri ke bovat ku ishte kufiri i varkave...tani kam frike aq larg.
Kur luaja me valzat burri me gruan...........hahhahah ...tani kam frike ti bej se bej ndonje te pabere..........hahahaha
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
kur gjuaja me llastiqe pa pa pa cfare nishoni qe kam pas
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Flija ne mengjes deri vone, kak disa vjet qe nuk flej ne mengjes pas ores 7 max[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
akrobacira kudo...po tani sma mban se thyej kockat hahahaha
zhyteshim kush e kush mblidhte me shume gaforre dhe yje deti...dhe yjet i vinim neper trup per zbukurim packa se leviznin...
tani vdes dhe si bej me...kam frike.
zhyteshim kush e kush mblidhte me shume gaforre dhe yje deti...dhe yjet i vinim neper trup per zbukurim packa se leviznin...
tani vdes dhe si bej me...kam frike.
tashi nuk ngacmoj me gocat sic beja dikur(se rrija si pun cuni)
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.]KingiaBurrel shkruajti:tashi nuk ngacmoj me gocat sic beja dikur(se rrija si pun cuni)
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
tani bej gjithshka;dhe nuk kam frik nga pasojat qe mund te bien mbi mua
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Similar topics
» Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat s'dilni dot nga shtepia???
» Dhe tani pak nostalgji...ju ka marre malli per femijerine?!! Cilat jane lojërat që nuk luhen më???!!!
» A keni ndryshuar,edhe cilat jane ndryshimet tuaja?
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» Dhe tani pak nostalgji...ju ka marre malli per femijerine?!! Cilat jane lojërat që nuk luhen më???!!!
» A keni ndryshuar,edhe cilat jane ndryshimet tuaja?
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi