Spears e lumtur që do të mbushë 30 vjet
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Spears e lumtur që do të mbushë 30 vjet
Britney Spears është e entuziazmuar që do të mbushë 30 vjet, ndërsa planifikon të bëjë një ndejë spektakolare në muajin dhjetor kur do të jetë në turne në Amerikën Latine.
Hitbërësja e këngës “Hold it Against Me”, e cila ka dy djem me ish-burrin e saj, Kevin Federline, thotë se nuk shqetësohet që po i lë pas të njëzetat, por mezi pret të shikojë se çfarë do t’i sjellë dekada e re në jetën e saj.
“Mendoj se sa më vjetër je, aq më e zgjuar bëhesh. Mezi pres. Jam vërtet e entuziazmuar dhe padyshim që do ta festoj dhe do të bëj diçka spektakolare. Do të jem në Amerikën Jugore, kështu që duhet të bëj diçka vërtet argëtuese”, ka thënë Britney.
Hitbërësja e këngës “Hold it Against Me”, e cila ka dy djem me ish-burrin e saj, Kevin Federline, thotë se nuk shqetësohet që po i lë pas të njëzetat, por mezi pret të shikojë se çfarë do t’i sjellë dekada e re në jetën e saj.
“Mendoj se sa më vjetër je, aq më e zgjuar bëhesh. Mezi pres. Jam vërtet e entuziazmuar dhe padyshim që do ta festoj dhe do të bëj diçka spektakolare. Do të jem në Amerikën Jugore, kështu që duhet të bëj diçka vërtet argëtuese”, ka thënë Britney.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Spears e lumtur që do të mbushë 30 vjet
se lumturohet njeriu se plaket,vec ket filen po degjokam
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Truproja publikon librin me orgjitë e Britney Spears
» Britney Spears, pa mbathje
» Spears, 500 mijë $ nga reklama në videoklip
» Djemtë e Britney Spears do të punojnë në McDonalds!
» Madona pyet Britney Spears: Do më puthësh përsëri
» Britney Spears, pa mbathje
» Spears, 500 mijë $ nga reklama në videoklip
» Djemtë e Britney Spears do të punojnë në McDonalds!
» Madona pyet Britney Spears: Do më puthësh përsëri
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi