Si të përballosh një takim të këndshëm, duke kursyer
3 posters
Faqja 1 e 1
Si të përballosh një takim të këndshëm, duke kursyer
1.Në radhë të parë duhet kufizuar në minimum konsumi i alkoolit, edhe pse tentativa për të pirë që të zbusësh tensionin në një takim, është gjithmonë e pranishme. Por duhet të shmangësh konsumin e pijeve, që kushtojnë jo pak.
2.Më mirë është të fiksosh takimin në drekë, sesa në darkë. Kjo, sepse pjesa më e madhe e restoranteve kanë menu speciale për drekë, që ka ushqim të bollshëm, por të ndihmon të kursesh jo pak, në krahasim me aq sa mund të shpenzosh gjatë mbrëmjes.
3.Një takim i këndshëm mund të bëhet edhe duke vendosur të marrësh me qera një film, për ta shikuar në shtëpi, në vend që të shkoni në kinema.
4.Shikimi i filmit në shtëpi lejon, jo vetëm kushte më të rehatshme, por ju jep mundësinë edhe për një ambient më të favorshëm për privatësinë, pa rrezikun e shqetësimit të të tjerëve.
5.Mund të planifikoni edhe ndonjë shëtitje në park, apo një xhiro me biçikletë që janë mënyra të shëndetshme për të kaluar sa më mirë kohën gjatë një takimi, pa qenë e nevojshme të hyni në lokale të kushtueshëm.
2.Më mirë është të fiksosh takimin në drekë, sesa në darkë. Kjo, sepse pjesa më e madhe e restoranteve kanë menu speciale për drekë, që ka ushqim të bollshëm, por të ndihmon të kursesh jo pak, në krahasim me aq sa mund të shpenzosh gjatë mbrëmjes.
3.Një takim i këndshëm mund të bëhet edhe duke vendosur të marrësh me qera një film, për ta shikuar në shtëpi, në vend që të shkoni në kinema.
4.Shikimi i filmit në shtëpi lejon, jo vetëm kushte më të rehatshme, por ju jep mundësinë edhe për një ambient më të favorshëm për privatësinë, pa rrezikun e shqetësimit të të tjerëve.
5.Mund të planifikoni edhe ndonjë shëtitje në park, apo një xhiro me biçikletë që janë mënyra të shëndetshme për të kaluar sa më mirë kohën gjatë një takimi, pa qenë e nevojshme të hyni në lokale të kushtueshëm.
Re: Si të përballosh një takim të këndshëm, duke kursyer
behet gje me lene femren te paguaj kursen me shume[You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Si të përballosh një takim të këndshëm, duke kursyer
Jane femrat me kursyese se meshkujt.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Këshilla për të kursyer karburant
» Si t’a bëni seksin edhe më të këndshëm
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Këshilla për të kursyer karburant
» Si t’a bëni seksin edhe më të këndshëm
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi