Pippa tregon të brendshmet
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pippa tregon të brendshmet
Që nga momenti kur motra e saj Kate u bë pjesë e familjes mbretërore, Pippa Middleton është personi më i fotografuar në Britani të Madhe.
Paparacit e ndjekin secilin hap të sajin, ndërsa këtë herë kanë arritur që të fotografojnë të brendshmet e saj.
Pippa gjatë revysë së modës së “Burberry” në Londër është ulur në rendin e parë. Fustani tepër i shkurtër dhe një moment pakujdesie kanë mjaftuar që aparati të kapë veshjet e brendshme të saj.
Kjo ka bërë që Pippa të bëhet sërish tema më e përfolur në Britani të Madhe. Ndërsa duket se kjo nuk i pengon aspak dhe se vëmendja po i konvenon
Paparacit e ndjekin secilin hap të sajin, ndërsa këtë herë kanë arritur që të fotografojnë të brendshmet e saj.
Pippa gjatë revysë së modës së “Burberry” në Londër është ulur në rendin e parë. Fustani tepër i shkurtër dhe një moment pakujdesie kanë mjaftuar që aparati të kapë veshjet e brendshme të saj.
Kjo ka bërë që Pippa të bëhet sërish tema më e përfolur në Britani të Madhe. Ndërsa duket se kjo nuk i pengon aspak dhe se vëmendja po i konvenon
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pippa tregon të brendshmet
sa me pelqen e bardha
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: Pippa tregon të brendshmet
ka desh me tregu se vesh ajo vesh mbathje;te tjerat jo sipas kesaj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pippa Middleton ndahet nga i dashuri
» Ce-Lo Green çmendet pas Pippa Middleton
» Pippa Middleton magjeps princin Harry
» Pippa Middleton i ka dhënë fund lidhjes me Loudon
» Miranda Kerr shfaq të brendshmet
» Ce-Lo Green çmendet pas Pippa Middleton
» Pippa Middleton magjeps princin Harry
» Pippa Middleton i ka dhënë fund lidhjes me Loudon
» Miranda Kerr shfaq të brendshmet
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi