Fundi i lumtur për djalin me fytyrë engjëlli e brirë djalli
4 posters
Faqja 1 e 1
Fundi i lumtur për djalin me fytyrë engjëlli e brirë djalli
SHBA- Vogëlushi George Ashman u shndërrua në një ‘djall të vogël’, kur mjekët u përpoqën që në zhduknin një nishan nga balli i tij,
Fëmija 5-vjeçar lindi me një nishan në mes të ballit dhe nëna e tij 33-vjeçare Karen Ashman kishte shume frikë se djali i tij do ndihej në siklet nga shokët dhe moshatarët që mund ta vinin në lojë, për shkak të problemit që ai kishte.
Vogëlushi 5-vjecar i’u nënshtrua një ndërhyrjeje kirurgjikale e cila rezultoi fatale, pasi në dy anët e ballit filluan të ngriheshin gradulishtt dy gunga që ngjanin me brirë.
“Djali im i ëmbël ngjante me një djall të vërtetë”,- rrëfen nëna e 5-vjecarit.
Nëna shprehet krenare për të birin se megjithëse George kishte një problem të ri dhe më të madh se nishani që ai kishte pasur që në lindje, ai e përballoi me sukses kuriozitetin e njerëzve dhe moshatarëve të tij.
"Unë e kam vuajtur shumë aë periudhë tek shihja djalin tim të vuante. Unë nuk kisha problem të doja djalin tim ashtu sic ai lindi, por reagimet e të tjerëve ishin të rënda. Ndjeva se të gjithë ishin kundër nesh",- shprehet nëna e 5-vjeçarit, transmeton BW.
Vitin që shkoi mjekët e operuan sërish George, duke i zgjatur lëkurën mbi ballë dhe duke i futur dy zgjërues të lëngshëm nën lëkurë në mënyrë që gradualisht dy impiantet mund të spostoheshin, duke mbuluar totalisht njollën dhe duke lejuar qepjen e lëkurës së re mbi ballë.
George tashmë i janë zhdukur si njollat ashtu edhe brirët dhe gjithë çka për të nuk është gjë tjetër se një ëndërr e keqe që duhet harruar.
Fëmija 5-vjeçar lindi me një nishan në mes të ballit dhe nëna e tij 33-vjeçare Karen Ashman kishte shume frikë se djali i tij do ndihej në siklet nga shokët dhe moshatarët që mund ta vinin në lojë, për shkak të problemit që ai kishte.
Vogëlushi 5-vjecar i’u nënshtrua një ndërhyrjeje kirurgjikale e cila rezultoi fatale, pasi në dy anët e ballit filluan të ngriheshin gradulishtt dy gunga që ngjanin me brirë.
“Djali im i ëmbël ngjante me një djall të vërtetë”,- rrëfen nëna e 5-vjecarit.
Nëna shprehet krenare për të birin se megjithëse George kishte një problem të ri dhe më të madh se nishani që ai kishte pasur që në lindje, ai e përballoi me sukses kuriozitetin e njerëzve dhe moshatarëve të tij.
"Unë e kam vuajtur shumë aë periudhë tek shihja djalin tim të vuante. Unë nuk kisha problem të doja djalin tim ashtu sic ai lindi, por reagimet e të tjerëve ishin të rënda. Ndjeva se të gjithë ishin kundër nesh",- shprehet nëna e 5-vjeçarit, transmeton BW.
Vitin që shkoi mjekët e operuan sërish George, duke i zgjatur lëkurën mbi ballë dhe duke i futur dy zgjërues të lëngshëm nën lëkurë në mënyrë që gradualisht dy impiantet mund të spostoheshin, duke mbuluar totalisht njollën dhe duke lejuar qepjen e lëkurës së re mbi ballë.
George tashmë i janë zhdukur si njollat ashtu edhe brirët dhe gjithë çka për të nuk është gjë tjetër se një ëndërr e keqe që duhet harruar.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fundi i lumtur për djalin me fytyrë engjëlli e brirë djalli
keto jane te mirat e kirurgjise plastike ky femije nuk do te vuaje me shpirterisht
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
E kam degjuat si rast...vertet per tu habitur se nishanet jane te rrezikshem....
Para operacionit dhe pas.
Para operacionit dhe pas.
sa keq qe me vjen per djalin e gjor
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Në konservë gjeti pjeshkën me “fytyrë djalli”
» Fëmia pa fytyrë! (Foto)
» “Engjëlli” mes reve mbi tempullin budist
» Lady Gaga ndihet e bezdisur nga djalli
» Engjelli henor, prove e pakundershtueshme e jashtetokesoreve? Sa gjera fsheh NASA?
» Fëmia pa fytyrë! (Foto)
» “Engjëlli” mes reve mbi tempullin budist
» Lady Gaga ndihet e bezdisur nga djalli
» Engjelli henor, prove e pakundershtueshme e jashtetokesoreve? Sa gjera fsheh NASA?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi