Ruby, vajza e skandalit “Berlusconi”, pret fëmijë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ruby, vajza e skandalit “Berlusconi”, pret fëmijë
Ruby e njohur në skandalin "Berlusconi", quhet Karima El Mahroug është shtatzënë. Ruby është protagonistja e skandalit më të madh në Itali që përfshiu kryeministrin Silvio Berlusconi.
Vajza që mbush 19 vjeç në datën 1 nëntor ndodhet në muajin e gjashtë të shtatzanisë, por është duke shijuar disa ditë pushimi me babain e fëmijës së saj, Luca Risson. 42 vjeçari ish-bashkëpunëtor i Rubyt në kërcim duket se dëshiron ta ketë sa më pranë bashkëshorten e tij pasi gjatë gjithë kohës nuk mungon intimiteti. Çifti duke pozuar për revistën “Novella” thonë se shpresojnë që fëmija të jetë djalë.
Vajza që mbush 19 vjeç në datën 1 nëntor ndodhet në muajin e gjashtë të shtatzanisë, por është duke shijuar disa ditë pushimi me babain e fëmijës së saj, Luca Risson. 42 vjeçari ish-bashkëpunëtor i Rubyt në kërcim duket se dëshiron ta ketë sa më pranë bashkëshorten e tij pasi gjatë gjithë kohës nuk mungon intimiteti. Çifti duke pozuar për revistën “Novella” thonë se shpresojnë që fëmija të jetë djalë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ruby, vajza e skandalit “Berlusconi”, pret fëmijë
e tmerrshme;si cfare nuk po dalin me keto skandale
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pret fëmijë..nga babai i saj!!
» Shakira pret fëmijë?
» Meksikania pret nëntë fëmijë
» Eva Langoria mezi pret të bëhet me fëmijë
» Drama e Alanna: Vajza qe transformohet ne nje femije
» Shakira pret fëmijë?
» Meksikania pret nëntë fëmijë
» Eva Langoria mezi pret të bëhet me fëmijë
» Drama e Alanna: Vajza qe transformohet ne nje femije
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi