Në kërkim të pafajësisë
2 posters
Faqja 1 e 1
Në kërkim të pafajësisë
Ai ishte 1.54 centimetër i gjatë dhe peshonte 40 kilogram kur policia e çoi në dhomën e ekzekutimit në vitin 1944. Xhorxh Stini është personi më i ri i ekzekutuar ndonjëherë në SHBA. Ishte vetëm 14 vjeç dhe u desh që poshtë ulëses së karriges t’i vendoseshin dy libra që koka e tij të arrinte elektrodat.
Ai u dënua për vrasjen e dy vajzave të bardha. Policia tha se ai kishte pranuar krimin dhe ishte rrëfyer.
Por tani një avokat është i vendosur që të zbardhë ngjarjen. Ai pretendon se Stini ishte i pafajshëm ndaj kërkuar që çështja të rihapet. Sipas avokatit Stiv MekKenzi, fëmija u vu nën presion. Madje pati raportime se atij iu tha se do i jepnin akullore nëse do rrëfehej. MekKenzi thotë se nuk ka asnjë provë që e lidh Stinin me krimin, asnjë dëshmitar, përveç asaj që ka deklaruar ai në polici. Për më tepër, rrëfimi i tij nuk është i dokumentar, ajo mbetet një deklaratë verbale përballë dy oficerëve të bardhë.
Ai u dënua për vrasjen e dy vajzave të bardha. Policia tha se ai kishte pranuar krimin dhe ishte rrëfyer.
Por tani një avokat është i vendosur që të zbardhë ngjarjen. Ai pretendon se Stini ishte i pafajshëm ndaj kërkuar që çështja të rihapet. Sipas avokatit Stiv MekKenzi, fëmija u vu nën presion. Madje pati raportime se atij iu tha se do i jepnin akullore nëse do rrëfehej. MekKenzi thotë se nuk ka asnjë provë që e lidh Stinin me krimin, asnjë dëshmitar, përveç asaj që ka deklaruar ai në polici. Për më tepër, rrëfimi i tij nuk është i dokumentar, ajo mbetet një deklaratë verbale përballë dy oficerëve të bardhë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Në kërkim të pafajësisë
me vjen shum keq per kete te gjorin
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Në kërkim të lexuesit
» Bayerni në kërkim të N’Zogbia
» Ne kerkim te kohes se humbur...
» Juventusi në kërkim të Torres?
» Gruaja 107-vjeçare në kërkim të burrit të saj të 23-të.
» Bayerni në kërkim të N’Zogbia
» Ne kerkim te kohes se humbur...
» Juventusi në kërkim të Torres?
» Gruaja 107-vjeçare në kërkim të burrit të saj të 23-të.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi