Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Murray: Nuk e drogova Jackson People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Murray: Nuk e drogova Jackson People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Murray: Nuk e drogova Jackson

2 posters

Shko poshtë

Murray: Nuk e drogova Jackson Empty Murray: Nuk e drogova Jackson

Mesazh nga Emona Sun 2 Oct 2011 - 23:59

Murray: Nuk e drogova Jackson F.1002131302363_m
Gjykata e cila po merret me rastin e vrasjes së Michael Jackson ka dëgjuar një mjek i cili kishte thënë se mbreti i pop muzikës nuk kishte marrë kurrfarë barërash kur Murray tentoi ta shpëtonte atë.

Richard Senneff, duke tentuar t’i qasej situatës së vështirë të këngëtarit ka thënë se paraprakisht e kishte pyetur Murrayn se si është gjendja e Jackson, duke u siguruar se ai nuk ka marrë kurrfarë mbidozë të propofolit para se të vdiste, e duke i dhënë kështu shpresë Senneffit që ta shpëtonte.

“Unë kam pyetur disa herë kur ndjeva se nuk morra përgjigjen e kënaqshme nga Murray. Në atë pikë, ai tha: ‘Jo, ai nuk ka marrë asgjë. Unë vetëm i kam dhënë ca lorazepam për të fjetur’. E pyeta nëse kishte diçka tjetër, dhe ai më tha ‘Jo’”, ka thënë Senneff para trupit gjykues.

Michael Jackson vdiq në qershor të vitit 2009 nga mbidoza e propofolit, ndërsa për vrasjen e tij akuzohet mjeku i tij personal Conrad Murray.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Murray: Nuk e drogova Jackson Empty Re: Murray: Nuk e drogova Jackson

Mesazh nga Anakonda Sun 3 Jun 2012 - 17:12

po kush po te beson ty;ato kujtojn se e ka vra ti edhe pik;ta ngjeshen keshtu qe mbaje
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye