Murray: Nuk e drogova Jackson
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Murray: Nuk e drogova Jackson
Gjykata e cila po merret me rastin e vrasjes së Michael Jackson ka dëgjuar një mjek i cili kishte thënë se mbreti i pop muzikës nuk kishte marrë kurrfarë barërash kur Murray tentoi ta shpëtonte atë.
Richard Senneff, duke tentuar t’i qasej situatës së vështirë të këngëtarit ka thënë se paraprakisht e kishte pyetur Murrayn se si është gjendja e Jackson, duke u siguruar se ai nuk ka marrë kurrfarë mbidozë të propofolit para se të vdiste, e duke i dhënë kështu shpresë Senneffit që ta shpëtonte.
“Unë kam pyetur disa herë kur ndjeva se nuk morra përgjigjen e kënaqshme nga Murray. Në atë pikë, ai tha: ‘Jo, ai nuk ka marrë asgjë. Unë vetëm i kam dhënë ca lorazepam për të fjetur’. E pyeta nëse kishte diçka tjetër, dhe ai më tha ‘Jo’”, ka thënë Senneff para trupit gjykues.
Michael Jackson vdiq në qershor të vitit 2009 nga mbidoza e propofolit, ndërsa për vrasjen e tij akuzohet mjeku i tij personal Conrad Murray.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Murray: Nuk e drogova Jackson
po kush po te beson ty;ato kujtojn se e ka vra ti edhe pik;ta ngjeshen keshtu qe mbaje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mjeku Murray, 100 milionë $ fëmijëve të Jackson
» Pamjet e pa para të Michael Jackson-it
» Paris Jackson në hapat e të atit
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
» Koncert në nderë të Michael Jackson
» Pamjet e pa para të Michael Jackson-it
» Paris Jackson në hapat e të atit
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
» Koncert në nderë të Michael Jackson
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi