Milioneri i ri i lotos britanike, bullgar
3 posters
Faqja 1 e 1
Milioneri i ri i lotos britanike, bullgar
Londër, 9 tetor – Një bullgar ka fituar një milion funte në loton britanike, ndërsa fitoren e ka festuar duke kërcyer me parashutë nga aeroplani.
Georgi Trajkov, 43-vjeçar, fituesi fatlum i "Evromilion" në bazë të tiketës që e kishte blerë më 6 shtator , ka 15 vjet që jeton në Londër, ku punon si menaxher në një spital privat.
Sipas medieve bullgare, Trajkov, para se të shpërngulet për në Londër ishte anëtarë i reprezentacionit të parashutistëve bullgarë, dhe për këtë vendosi që fitimin ta kremtojë si parashutist.
“Jam fatlum i madh. Kamë një vajzë shumë të bukur, një shtëpi të çuditshme dhe një punë që e dua. Tani me këto para vajza do të ketë mundësi të stërvitet në parashutizëm”, tha bullgari.
Në lojën loto "Evromilion" tiketa e blerë në Britani më 13 gusht, deri më tash është fituesi më i madh, sepse fatlumi anonim ka fituar hiq më pak se 185 milionë euro. Ekspertët kanë llogaritur se shanset që një fitues të qëllojë 7 numra janë 1 : 116.531.800.
Georgi Trajkov, 43-vjeçar, fituesi fatlum i "Evromilion" në bazë të tiketës që e kishte blerë më 6 shtator , ka 15 vjet që jeton në Londër, ku punon si menaxher në një spital privat.
Sipas medieve bullgare, Trajkov, para se të shpërngulet për në Londër ishte anëtarë i reprezentacionit të parashutistëve bullgarë, dhe për këtë vendosi që fitimin ta kremtojë si parashutist.
“Jam fatlum i madh. Kamë një vajzë shumë të bukur, një shtëpi të çuditshme dhe një punë që e dua. Tani me këto para vajza do të ketë mundësi të stërvitet në parashutizëm”, tha bullgari.
Në lojën loto "Evromilion" tiketa e blerë në Britani më 13 gusht, deri më tash është fituesi më i madh, sepse fatlumi anonim ka fituar hiq më pak se 185 milionë euro. Ekspertët kanë llogaritur se shanset që një fitues të qëllojë 7 numra janë 1 : 116.531.800.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Milioneri i ri i lotos britanike, bullgar
a qe se kapa njehere se kapa :884615: :884615: :884615:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Djati hajte se kap heren tjeter...inshalla na bohesh Milioner edhe ti 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
do i ndajme bashke Emona po i kapa une celebrate005 celebrate005EmσNα shkruajti:Djati hajte se kap heren tjeter...inshalla na bohesh Milioner edhe ti 00027003
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
rastesi shum rastesi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34