Psikologjia e vetebesimit ........
3 posters
Faqja 1 e 1
Psikologjia e vetebesimit ........
Vetebesimi eshte faktor i rendesishem per permbushjen e suksesshme dhe te kenaqshme ne jete.
Kur e kemi jemi te kenaqur me vetveten , ndjejme qetesim , siguri dhe kontroll , e ateher kemi mundesi per cdo gje .
Humbja e menjehershme e vetebesimit eshte dukuri e zakjonshme tek te gjithe njerezit . te gjithe do te duhej ditur se cmund te bejme qe serish ta ngrinim kur ceshtjet shkojne keq dhe kur e humbin besimin ne vetvete........
Kur e kemi jemi te kenaqur me vetveten , ndjejme qetesim , siguri dhe kontroll , e ateher kemi mundesi per cdo gje .
Humbja e menjehershme e vetebesimit eshte dukuri e zakjonshme tek te gjithe njerezit . te gjithe do te duhej ditur se cmund te bejme qe serish ta ngrinim kur ceshtjet shkojne keq dhe kur e humbin besimin ne vetvete........
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Psikologjia e vetebesimit ........
Eshte tamam si ajo e mesmja e arte vetebesim "me mase" ose sipas aftesive.... vetebesimi i tepert qe shkon ne mendjemadhesi fodullek dhe egoizem te skajshem eshte po aq i demshem sa mungesa e tij ... me e mira do ishte : te jesh miku me i mire i vetes ... ta shohesh veten ashtu sic do doje te te shihnin te tjeret e ne kete menyre arrin te reflekosh edhe te percjellesh tek te tjeret vlerat e tua ... vetebesimi eshte si ilac kunder renies moralisht qe te forcon karakterin dhe te ben me te vendosur
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Psikologjia e vetebesimit ........
Un besoj tek vetja ime,jam e afte te zgjidh problemet qe me shqetesojn,te vleresoj pamjen dhe sjelljen time.Edhe pse koheve te fundit jam futur ne nje vetmi,qendroj e mbyllur ne vetvete dhe nuk gjej besim tek asnje vajze apo person tjeter.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Psikologjia e veshjes
» Çka është Psikologjia?
» Psikologjia e Motivimit dhe e Vullnetit
» Psikologjia e radhës